Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Ettan - En tidlös snusklassiker

ettan snus familj  

Ettan är en tidlös snusklassiker och är igenkännbar av många snusare, både den nya och den mer erfarna snusaren uppskattar det här klassiska snuset med sin kraftiga och lätt rökiga smak med en okryddad tobakssmak.

Snuset har funnits sedan 1822 och receptet har inte ändrats sedan snuset introducerades. Ettan är en grundpelare och har lagt grunden till dagens svenska högkvalitets snus.

 
 

Skapade med simpla ingredienser

Ettan är tillverkade av simpla ingredienser - tobak, salt och vatten och så har det varit sedan Jacob Fredrik Ljunglöf skapade sin första snusblandning "Ettan" år 1822. I dag så tillverkas Ettan utav Swedish Match i deras snusfabrik i Göteborg.

Ettan är det äldsta snusvarumärket i Sverige

År 1822 introduceras det svenska "Ettan" snuset på marknaden och sedan dess har det varit en delikatess inom snusbranschen. Med sin klassiska tobakssmak så levererar Ettan en högkvalitativ snusupplevelse.

Men namnet på snuset har inte alltid varit desamma, Ettan hette ursprungligen Ljunglöfs N:o 1. Det var vanligt på den tiden att kvalitetsbeteckna snuset med rankerna 1, 2 och 3. I det här fallet så klassades Ettan som ett högkvalitetssnus med beteckningen "1 / Ettan".

Finns tillgänglig i tre versioner

Ettan Lös är det mest klassiska snuset av de tre versioner som finns i dagens läge och som skrivet så har inte receptet ändrats sedan 1822.
År 1990 så lanserades det första portionssnuset som går under namnet Ettan Original Portion.

16 år senare så lanserades Ettan White Portion som är den vita varianten av de två olika portion sorterna som Ettan erbjuder.

 

Läs mer och se hela utbudet från Ettan här

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 7jWFpN (motverkar spam)
Inga kommentarer