Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Engångs vapes - Den nya boomen?


Frunk_bar

Just nu så ser vi en explosion av människor som vill köpa våra Engångs vapes. Kan detta vara vägen för dig som vill sluta röka? Med våra engångs e-cigg kommer många fördelar. Genom att byta ut dina cigaretter mot våra engångsvapes slipper du tobakens negativa effekter på din hälsa samtidigt som du kan tillfredsställa ditt nikotinbegär med ungefär samma upplevelse och kick som du får med en vanlig cigarett. Tobakens negativa effekter på din kropp och hälsa är sedan länge konstaterat.

I april 2020 kom senaste rapporten angående skador av tobaksrökning av folkhälsomyndigheten som du kan läsa här

Vi har försökt samlat dom bästa produkterna av dom bästa tillverkarna av Engångscigg under ett och samma tak, för att ge dig ett unikt utbud och underlätta din väg till ett tobaksfritt liv.

Vad är en Engångs vape?

En Engångs vape är precis som det låter, en vejp som du kan använda en gång. Egentligen och rättare sagt, kan du använda din vejp tills batteriet eller smaken är slut. Våra Engångsvapes har inga knappar eller inställningar. Varje enhet är förladdad med 1.5ml - 2ml E-vätska (beroende på varumärke) & köper du med nikotin så är det inkluderat i podden. Du behöver inte krångla med eventuella nicshots eller påfyllning och inga förkunskaper krävs. Det är bara plocka ur förpackningen & sätta igång att vejpa.

Våra vapes kommer anpassade för MTL (Mouth To Lung) vilket innebär att du suger in ångan i munnen, låter den vila ett ögonblick innan du slutligen drar ner i lungorna. Med det här sättet att vejpa, blir både känslan och utförandet anmärkningsvärt nära känslan av en riktig cigarett. Våra Engångscigg här på Cigge är noga utvalda för att kunna täcka alla smakprofiler som våra kunder kan tänkas vilja ha. Smaker som bär, bakverk, godis, menthol, tobak & frukt hittar du i vårt utbud.

Engångsecigg har ett visst antal puffar i enheten innan den är slut och kan variera från 300 puffar upp till 800 puffar beroende på tillverkare. Här nedanför har du några alternativ av engångs e-cigaretter som vi saluför:

Voom Iris - Ca 600 puffar
Frunk Bar - Ca 600 puffar
Salt Switch - Ca 450 puffar
N-one - Ca 600 puffar

När antingen batteriet eller smaken är slut, då kasserar du enheten. Här är det viktigt att du källsorterar din vejp i enlighet med din kommuns bestämmelser då det varierar kommun till kommun. Kika in på din kommuns hemsida för att veta hur du ska hantera ditt avfall. Men dom generella reglerna är att du allt som oftast kan lämna in det på en återvinningsstation och då som elavfall.

El-cigarett branschen är under ständig utveckling, ett exempel är det etablerade och kända vape företaget Voom, som nu har utvecklat en engånsvape, Voom Iris, som är möjlig att ladda batteriet på. Det här skapar helt nya möjligheter för dig att kunna vejpa "on demand" - utan att behöva ha en större setup av vape produkter med dig.

Nasty_disposables

Hur mycket nikotin innehåller en Engångs e-cigg?

Våra Engångsvejp innehåller nicsalt med en nikotinstyrka på 20mg/ml(2%).

Våra Engångsvapes innehåller nicsalt för att ge en snabb release och efterlikna känslan du får av en cigarett. Nicsalt har också en mer "rivande" känsla i halsen än vad vanligt nikotin har, vilket kan ha positiva effekter om du vill sluta röka tobakscigaretter då upplevelsen i hög grad liknar varandra. Nicsalt är lite dyrare än vanligt nikotin men din el-cigarett kommer leverera nikotin betydligt effektivare. I längden kommer du att spara både pengar & E-juice när du väljer produkter med nicsalt.

Finns det nikotinfria alternativ av Engångsvape?

Vi har självklart även nikotinfria alternativ.

Salt zero switch är ett alternativ med smakprofiler som: Banana Ice, Strawberry Lychee, Blueberry Raspberry, Lush Ice , Apple Ice
Vont To-Go med smaker som Creamy Tobacco, Cool mint, Sweet Melon, Blue Raspberry, Juicy Berry, Creamy Strawberry & Smooth Vanilla 

Vad är skillnaden mellan en Engångspod och Engångsvape?

Ja, det är en fråga vi ibland får in till oss på Cigge. Engångsvapes & Engångspods, vad skiljer dessa åt?

Enkelt förklarat så är Engångsvapen en enhet som du vejpar på & sedan kasserar när den är slut. Den går inte att ladda upp eller fylla på ny smak.

Engångspods är nästan samma sak, skillnaden är att du kan byta ut din pod/tank när smaken är slut och ersätta den med en ny smak utan att kassera din vejp. Maskinen är också uppladningsbar - vilket skiljer sig mot engångsvejpen.

Det finns också så kallade prefilled-pods som är en färdig tank med din favoritsmak, du byter helt enkelt bara ut poden i toppen på den, så kallad Plug-N-Play. Det finns också podar som är tomma, där du själv kan välja smak bland våra juicer. Vi rekommenderar att du väljer en E-juice/E-vätska med 50VG / 50PG för dessa enheter då coilen allt som oftast har en låg effekt och gillar lättflytande vätskor.

Som du ser så finns det en hel del att välja på och ibland kan det kännas som en djungel av produkter inom e-cigarett branschen. Vi rekommenderar att du gör ordentliga undersökningar av vilken produkt du vill ha och vad som passar dina behov innan du bestämmer dig. Känner du dig det minsta osäker på vad du ska välja, vänd dig till våra experter för att få rådgivning.

/Happy Vejping! Cigge crew


Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: W5zhGn (motverkar spam)
Inga kommentarer