Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

En helt ny 10ml E-juice linje på hyllorna!

Vi har äntligen fått in dom efterlängtade 10ml e-vätskorna från EQ! Dessa e-vätskor kommer i en 10ml flaska och man kan välja mellan 6mg, 12mg & 18mg. För tillfället så finns det fyra stycken smaker att välja bland. Läs mer nedanför!

EQ Selection Green Mint 10ml E-juiceGreen Mint har en kylig smak av mint och ger vejparen en kylig vape upplevelse. Ett passande val till vejparen som uppskattar en mintig vape juice. E-vätskan är tillverkad av de absolut bästa råvarorna för att ge dig den bästa vape upplevelsen.

EQ Selection Ice Menthol 10ml E-juiceIce Menthol har en isig smak av mentol, e-vätskan ger en uppfriskande känsla vid inhalering. E-vätskan är tillverkad av de bästa råvarorna för att ge dig den bästa vape upplevelsen.

EQ Selection Indie Tobacco 10ml E-juiceIndie Tobacco har en rund och mjuk smak av rostad tobak, e-vätskan går hand i hand med vejpare som älskar smaken av tobak.

EQ Selection Rich Tobacco 10ml E-juice


Rich Tobacco har en kraftig smak av tobak, e-vätskan upplevs som smakrik och välbalanserad. Skapad av de bästa ingredienserna för att säkerställa den bästa vape upplevelse.


E-vätskorna från EQ Selection har rika smaker av tobak, menthol och mint och du kan vara säker på att dessa e-vätskor är skapade utav den absolut högsta kvalitén!


SE HELA VÅRT 10ML E-JUICE UTBUD HÄR

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: s6eW32 (motverkar spam)
Inga kommentarer