Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Drag X - En ny kundfavorit

drag x  

Utrustad med det innovativa GENE-TT chippet så levererar Drag X en smakrik och ångfylld vape upplevelse, med en max effekt på 80 watt och en supersnabb fire-speed så producerar täta moln av din favorit e-vätska. El-cigaretten har en snygg och lyxig design med dess läderklädsel som ger en premium-känsla.

I paketet så medföljer det två stycken olika coils med olika egenskaper som man kan välja mellan, du kan även köpa till andra PnP coils med andra egenskaper, inne på coilsen så ser du vilka egenskaper coilsen har. Du finner MTL-coils samt Half-DTL & DTL coils. Vätskebehållaren som medföljer har en vätskekapacitet på 4.5ml vilket innebär att du inte behöver ständigt fylla på behållaren med e-vätska, behållaren håller för långa vejp-sessioner.

Drag X är nybörjarvänlig och är lätt att fylla på med e-vätska samt coilbyte, e-cigaretten har även ett flertal säkerhetsfunktioner som säkerställer en säker vape upplevelse. Om Drag X blir din första elektroniska cigarett så rekommenderar vi starkt att du noggrant läser användarmanualen som finns i boxen.


 

Frågor och svar om Drag X

dragx coil

 

Kan man vejpa shortfill e-vätskor med Drag X?

Svaret är ja, beroende på vilken PnP coil du använder till din Drag X så funkar det utmärkt att vejpa shortfill e-vätskor med en högre VG-halt än exempelvis Nicsalt e-vätskor på 50 VG / 50 PG.

Vilket vape batteri rekommenderar ni till Drag X?

Till Drag X rekommenderar vi LG HG2, batteriet är anpassat för elektroniska cigaretter och har en 3000mAh med 20 amp, vid beställning av vape batterier hos cigge.se så medföljer det alltid ett skyddsfodral så att du säkert kan förvara ditt batteri.

Extern batteriladdare eller laddning via USB?

Som alltid så rekommenderar vi alltid våra kunder att ladda sina externa vape batterier via en särskild extern batteriladdare, det finns några att välja på men om du söker ett prisvärt och hög kvalité laddare så kan du ta en kik på Nitecore D4 Extern Laddare. Den här externa laddaren har fyra stycken slotts vilket innebär att du kan ladda fyra batterier samtidigt, perfekt när du vill ladda en större mängd batterier. Det finns även mindre modeller att välja bland.

Vad är skillnaden mellan Drag X & Drag S?

Skillnaden mellan Drag X och Drag S är att X-versionen kräver externa batterier medans Drag S redan har ett inbyggt batteri. Det är en smaksak om vad man gillar mest, oftast så rekommenderas det att använda sig utav externa batterier då USB-intaget till vape mods brukar ha en tendens att slitas ut, med Drag X så slipper man det här problemet.

Vilka coils rekommenderar ni till Drag X?

Det finns en hel drös med PnP-coils att använda till Drag X, så vi skulle säga att det är smaksak, vilken stil av vaping man gillar till exempel. Exempelvis så rekommenderar vi PnP R2-coilen för MTL (mun till lunga) vaping medans vi rekommenderar PnP VM6-coilen till DTL vaping.

Hur lång livstid har PnP coilsen?

Allt beror på hur mycket du vejpar, i vanliga fall så bör din PnP coil räcka upp till 2-3 veckor.

Varför ska jag köpa Drag X?

VooPoo Drag X är en driftsäker el-cigarett som håller en hög standard, Drag X är en rekommendation om man söker en e-cigarett som levererar en kraftig vape upplevelse.


 

Har det här inlägget hjälpt dig? Om du har fler frågor så kan du ställa dom i kommentarsfältet nedanför så ska vi göra vårt bästa för att svara på dina frågor!

/dina vänner på cigge.se

Köp VooPoo Drag X här

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: QYmpgG (motverkar spam)
Inga kommentarer