Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

cigge.se tipsar - Valyrian Pod Kit 1250mAh

En spännande nyhet på våra hyllor!
Vi kan stolt presentera det nya pod-kittet från Uwell - Valyrian Pod Kit! Ett perfekt startpaket för den nya vejparen eller den mer erfarna som söker en enkel elektronisk cigarett som inte har inställningar utan där allt sker automatiskt.

Senaste nytt i våra lagerhyllor är den attraktiva Uwell Valyrian pod kittet som hands down är en riktigt bra pod vape! Först taget ur lådan så slås man av dess eleganta stil samt enkelhet. När man lägger Valyrian i handen så känner man dess lätta design och när man väl har fyllt på med e-vätska och primat coilen och tar det första blosset så fängslas man av den rika och tydliga smakproduktionen.

I paketet så medföljer det två olika coils som är anpassade för antingen MTL eller DTL. Nedanför så hittar du vår recension på coilsen.

    Läs mer här  
 

MTL-coilen (förinstallerad)

När vi väl fick den här produkten som test och testade den brukligt under en veckas tid så blev vi alla djupt imponerade över hur mycket smak & ånga det här pod-kittet producerade. Först ut så testade vi MTL-podden som medföljer i paketet, till den så använde vi oss utav Kiwi & Cranberry On Ice (Nicsalt e-vätska) med en VG 50 / PG 50 halt.

Med det justerbara luftflödet så fann vi det bäst med luftflödet helt stängt, man fick en tight MTL-upplevelse med en riktigt bra smakupplevelse.

 

DTL-coilen

Med DTL-coilen som kommer vid sidan av så testade vi coilen med en VG 70 / PG 30 e-vätska då coilen är speciellt anpassad för DTL och den VG/PG-halten går hand i hand med DTL-vaping. Som skrivet så testade vi coilen med en av Dinner Lady's populära e-vätskor - Melon Twist

Väl vid första puff så kände man hur el-cigaretten producerade fram en autentisk melonsmak med riklig ångproduktion, definitivt en rekommendation om man gillar DTL-vaping!

 
 

I helhet så är Uwell Valyrian Pod kittet en fantastisk elektronisk cigarett som vi definitivt kommer att rekommendera våra kunder både online och i våra butiker.

Har du testat Uwell Valyrian Pod kittet? Vad tyckte du om den? Lämna din kommentar i fältet nedanför!

 

Se fler elektroniska cigarett startpaket här

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: ncyfhg (motverkar spam)
Inga kommentarer