Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vape & ecigg till paketskåp

cigge.se är stolta över att nu kunna erbjuda våra älskvärda kunder en av dom bästa speditörerna på marknaden, Budbee!
Som ett led i samhällets utveckling där snabba leveranser och valfriheten att hämta ut ditt paket när och hur du vill, har vi nu valt att använda oss av budbees tjänster. Vi känner oss trygga i att lägga våra produkter i budbee's händer och låta dom leverera era paket, från oss, hem till er.

Vi vill ge våra kunder nya alternativ för att få sina vapes, e-cigg, e-vätskor och energitillskott levererade blixtsnabbt, vart du vill, supersnabbt till ett billigt och förmånligt pris.

Vi vet av egen erfarenhet att det kan vara krångligt att komma ihåg ID kort eller körkort. Det är också ganska drygt att behöva slänga sig med trevliga hälsningsfraser i kassan eller att behöva stå i kö för att hämta ut ditt paket. Det blir helt enklare för dig logistiskt att handla dina vape produkter.

Vape snabbt till paketskåp med budbee

Hos oss kan du välja antingen hemleverans eller paketskåp. Vilka är då dom förväntningarna du kan ha när du beställer av oss med budbee?

  • Nästa dags leveranser (Beställ innan kl 12)
  • Miljövänliga leveranser tack vare budbee's egna fokus på elbilar & biobränsle
  • Spårabara leveranser via användarvänlig app
  • Förmånliga priser
  • Leveranser till Finland

Vilka är budbee?

Budbee är ett svenskt tech bolag som funnits sedan 2016. Arbetet har fokuserat på att skapa en enkel lösning för att förbättra dina upplevelse av internethandel. Idag når budbee mer än 40 miljoner människor. Du väljer mellan paketskåp eller hemleveranser. Man erbjuder samma dag eller nästa-dagsleveranser med hjälp av cyklar, bilar & biobränsle. Man har sedan starten alltid haft kunden i fokus.
Läs mer på Budbees hemsida

Hur spårar jag mitt paket med budbee?

Budbees app är enkel att navigera i, du väljer själv vart du vill ha ditt paket med e-cigg / vape levererat. Appen finns både till Iphone & Android.

Du kan ladda ner appen via bilderna nedanför:

app storeGoogle play
/happy vejping dina vänner på cigge
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: sqrDQD (motverkar spam)
Inga kommentarer