Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Bästa E-cigaretterna för att sluta röka

Att sluta röka cigaretter kan vara en dom svåraste sakerna man kan göra, att bryta en vana är extremt svårt, men om man sedan länge har tittat på e-cigaretter men inte vågat ta steget så kommer du i detta inlägg få information om den bästa e-ciggen för att sluta röka cigaretter och istället välja en mer hälsosam livsstil genom att sluta röka med e-cigaretter.

Om du har länge försökt sluta att röka så kan du välja ett annat alternativ - elektroniska cigaretter, det här ämnet är relativt nytt och det är många läkare och forskning som förespråkar om att elektroniska cigaretter är ett mer hälsosamt alternativ än tobakscigaretter, genom användning av el-cigaretter så skippar användaren allt mellan 4000 skadliga ämnen som finns i cigaretter, du slipper dom skadligaste cancerframkallande ämnena.

En cigarett innehåller skadliga ämnen som:

* 4-aminodefenyl
* Arsenik
* Bensen
* Bensopyren
* Bly
* Formaldehyd
* Kadmium
* Krom
* Nitrosamin
* Polonium-210
* Radon
* Vinylklorid
* Vätecyanid
* Tjära
* Nikotin
* Koldioxid
* Kolmonoxid
* Ammoniak

Listan kan göras väldigt lång men genom att använda e cigaretter så skippar du alltså upp emot 4000 skadliga ämnen och som är kända för att skada din kropp och lungor, om du verkligen vill sluta röka tobakscigaretter så kan vi rekommendera el-cigaretter som ett alternativ.

Vi kan inte hävda att e-cigg är till 100% hälsosamt, men om man jämför fakta så är elcigaretter ett mer hälsosammare val än vanliga cigaretter enligt en ny studie. Vi uppmanar ingen att börja med elektroniska cigaretter om man inte har ett behov utav det!

Men hur funkar el-cigaretter då?

El-cigaretter är en väldigt simpel manick som förångar en s.k. e vätska, en vätska kan innehålla nikotin om användaren så önskar, det finns massvis med olika vätskor som inte innehåller nikotin. Ångan som produceras fungerar i princip likt cigaretter, man "andas in" från ett munstycke och det kommer "rök" som i själva verket är ånga, det är viktigt att veta att en e-cigg inte förbränner utan istället förångar. En el-cigarett kan komma i många olika former och egenskaper, men alla former har någonting gemensamt - att hjälpa människor att sluta röka.

Om man för första gången testar sig på en e cigg så kommer man bli glatt överraskad över vilken effekt den har, det finns elektroniska cigaretter som ger en autentisk känsla av att röka cigaretter, vilket hjälper till när man försöker sluta röka, vi kommer lite längre ner i inlägget tipsa om att hitta den bästa e-ciggen för att sluta röka tobakscigaretter.

Det är även viktigt att nämna att elektroniska cigaretter enbart säljs till personer som fyllt 18 år eller över.

Röker man tobak när man använder e-cigg?

Svaret är nej, som tidigare skrivet så är det viktigt att veta att man inte förbränner någon form utav tobak eller liknande i en elektronisk cigarett, en el-cigg har en vätskebehållare som förångar e juice för att sedan skapa moln utav ånga. Det finns dock e-vätskor som efterliknar smaken utav att röka tobak.

Den bästa e-ciggen för att sluta röka

Du kommer här få några rekommendationer till dig som söker en elektrisk cigarett för att sluta röka tobakscigaretter, vi har valt ut tre stycken produkter som vi anser är lämpliga att börja med, el-cigg är ett billigare koncept om man jämför kostnaden av vanliga tobakscigaretter.

ego aio vape kit

En självklar el-cigg är vårt bästsäljande startpaket eGo AIO, i det här startpaketet medföljer det nästan allting du behöver för att komma igång, du behöver enbart köpa till en e juice och du är redo att påbörja ditt vejpande.

Den här el-cigaretten är en väldigt nybörjarvänlig produkt som är mycket enkel att bruka. El-ciggen levererar en bra smak och ger en väldigt "bekväm" hit i halsen, man kan känna igen sig väldigt mycket med den här eciggen om man tidigare varit rökare av tobakscigaretter och det är därav vi rekommenderar den här e-ciggen för att sluta röka. El-cig startpaketet är också en av de billigaste startpaketen på marknaden.

gala vape kit

Gala Pod systemet är en pod el-cigarett som är mycket enkel att bruka, el-ciggen finns i tre stycken olika färger att välja bland, den här elektroniska cigaretten är ett utmärkt val till den nya vejparen som söker en användarvänlig el-cigarett och vill sluta röka.

endura t18 2 vape kit

Endura T18 2 från Innokin är en mycket simpel elektronisk cigarett som är skapad för att efterlikna känslan av att röka en cigarett, det här konceptet kallas för "MTL" som står för mun till lunga, den här formen av el-cigaretter rekommenderas till rökare som vill övergå till elektroniska cigaretter.

Ge upp tobakscigaretterna

Att ge upp tobakscigaretterna gör dig bara gott, och om man är intresserad av mer läsning om att sluta röka så kan du kolla in vårt tidigare inlägg där vi går igenom vad som händer med din kropp när du slutar med cigaretter, vi hoppas att det kan ge inspiration att ta steget till att sluta med cigaretter!

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: bVC6f3 (motverkar spam)
Inga kommentarer