Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Min E-cigg blir varm - Vad ska jag göra?

e-cigg ånga

Om du är en ny vejpare och upptäcker att din elektroniska cigarett blir varm, så varm att den inte går att använda för stunden så är det här inlägget riktat till dig. I inlägget så kommer vi att gå igenom varför din el-cigg blir varm och vad du kan göra för att förebygga att din elektroniska cigarett blir varm med några enkla tips.

Varför blir min e-cigg varm?

En e-cigarett är en elektronisk apparat som är driven av ett batteri och ju mer man använder den elektroniska cigaretten ju mer kommer den att jobba vilket i sin tur innebär att den elektroniska cigaretten blir varm. Om man vejpar överdrivet mycket så kommer el-ciggen att bli varm, det kan man inte undgå.

Vad kan jag göra för att förebygga att min e-cigg blir varm?

Den vanligaste lösningen som vi tipsar om till våra kunder när deras el-cigarett blir varm är att öka nikotinstyrkan på sin e-juice, om man ständigt går och puffar på sin el-cigg för att få en nikotin-rush så rekommenderar vi istället att öka nicstyrkan på sin e-juice då det kommer resultera i att du får en högre nikotinupplevlse och i sin tur få dig att känna dig nöjd efter dina puffar.

"Att kedjevejpa på sin elcigarett är inte att rekommendera, för att förhindra att man kedjevejpar på sin el-cigarett så höjer man nikotinstyrkan på sin e-vätska."

Är man redan nöjd med sin nikotinstyrka så kan man testa med att ta kortare inhaleringar varje gång man puffar på sin ecigg.

Om du har för tjock e-vätska till din elcigarett så kan coilen inuti den elektroniska cigaretten ha det svårt med att förånga e-vätskan och resulterar i att din e-cigg blir varm och i värsta fall läcker ut e-vätskan.

Sist men inte minst så ska du säkerställa att det inte är ett fabriksfel på din elektroniska cigarett, om du har testat allting och din e-cigg fortfarande blir varm så insisterar vi på att du tar kontakt med företaget du köpte din el-cigg ifrån och reklamera den, det har hänt att måndagsexemplar har tagit sig förbi tillverkarens säkerhetskontroller.


 

Har det här inlägget hjälpt dig? Om du behöver fortsatt hjälp så kan du alltid höra av dig till oss via mail eller telefon.

Relaterade blogginlägg:

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 89SC46 (motverkar spam)
Inga kommentarer