Express & gratis fraktalternativ        1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vi fortsätter striden mot att minderåriga köper, stänger swish online

Fler och fler minderåriga försöker köpa elektroniska cigaretter & snus online, då lagen tydligt säger att elektroniska cigaretter & snus endast får säljas till personer fyllda 18 år är det viktigt för oss på cigge att se över möjligheterna att minska försöken.

Vi kan konstatera att mindreåriga använder betalningsfunktionen Swish framförallt online, även fast detta är ett uppskattat betalningsalternativ för myndiga kunder så väljer vi i dagens läge att ta bort den här betalningsfunktionen på vår hemsida. Vi får i dagens läge in mellan 2–3 beställningar per dag där minderåriga försöker beställa e-cigaretter / snus, då vi såklart vill att våra produkter ska kunna fortsätta säljas och inte få dåligt rykte har vi nu tagit detta beslut.

Vår strikta policy

cigge har som sedan start valt att ingen under 18 år får handla i våra butiker oavsett om det gäller produkter med eller utan nikotin, förutom sedvanliga kontroller görs stickprover vilket har resulterat i att vi ser att en större del av de minderåriga som försöker handla online använder sig av Swish, därför väljer vi nu att ta bort betalningsalternativet Swish i vår online butik, det kommer fortsatt gå att betala med Swish i våra fysiska butiker.

Ni handlar som vanligt med Klarna där man kan handla via faktura, genom delbetalning, Visa & Mastercard, och inom kort kommer vi även acceptera American Express både online och i butik.

Cigge är

En av Skandinaviens största butiker inom segmentet ”Harm Reduction”. Vi är specialiserade på elektroniska cigaretter & snus med och utan nikotin. Vår vision är att till det bästa priset erbjuda det bredaste sortimentet online och i butik.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: gyc7HM (motverkar spam)
Inga kommentarer