Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Vad är en engångs vape? Läs mer här!

Engångs vape

I det här blogginlägget kommer vi gå igenom vad en engångs vape är, hur du använder den och vad du kan göra om något skulle hända med den.

Vad är en engångs vape?

En engångs vape är en smidig lösning för dig som funderat prova att vejpa. Dem kommer färdig laddade och påfylld med e-juice direkt ur paketet och finns i flera smaker och nikotin styrkor. Då dem inte är menade för användning under en längre period och fylla på eftersom, så är kostnaden även lägre! Så dem passar perfekt för dig som vill prova på eller vill ha något tillfälligt!

Hur använder man en engångs vape?

Du kan därför helt enkelt öppna paketet och börja vejpa direkt! Vilket även inte kräver att man håller in något extra knapptryck för att göra, utan du andas in som vanligt och liknar att röka en vanlig cigarett.

URVAL AV VÅRA ENGÅNGS E-CIGARETTER

Frukt
Fruity 3-pack Engångs Vape
3-pack engångs vape med fruktiga smaker
kr
1+
209.70 kr/st
PowerBar Engångs Vape 10mg
Inspirerad av Juice N Power smaker!
10mg Nic salt
kr
1-9 st 10+
59.90 kr/st 49.90 kr/st
Menthol
Is
Chilly 3-pack Engångs Vape
3-pack engångs vape med kyliga smaker
kr
1+
209.70 kr/st
Godis
Candy 3-pack Engångs Vape
3-pack engångs vapes med godissmaker
kr
1+
269.70 kr/st

Hur många puffar klarar en engångs vape av?

En engångs vape räcker oftast till mellan 300 uppemot 800 bloss som motsvarar vanligtvis ett par paket. Detta skiljer sig väldig ofta hos dem olika märkena och modellerna.

Ofta så brukar man inte behöva ta mer än ett par puffar för att tillfredsställa suget, så vi rekommenderar att du anpassar rutinen efter dina behov.

Storleken på batteriet är även mindre än en vanlig traditionell e-cigarette, detta då det inte är menat att fylla på med mer e-juice eller ladda enheten i efterhand. Man använder därför enheten till e-juicen eller batteriet tar slut och därefter återvinner eller kastar produkten.

Använder du engångs vape men vill ha en liknande upplevelse med nybörjarvänliga vejpar kan vi rekommendera våra grymma startpaket här!

Är engångs vape mun till lunga eller direkt till lunga vaping?

Engångs vapes är så kallat "mun till lunga" (benämns även som MTL) och har en lägre effekt och rök producering, men har oftare en högre nikotinhalt där man får en starkare känsla i halsen som kallas "throat hit" och liknar vanliga cigaretter.

Hur vet jag om min engångs vape är slut?

Engångs vejpar håller så länge batteriet eller e-juicen finns kvar i produkten och när den tagit slut blir det svagare smak och vid fortsatt användning även smaka bränt. Hur länge den räcker skiljer sig en hel del från märke och modell samt personlig användning, vilket gör att det varierar en del.

Varför tog min engångs vape slut så fort?

Om du känner att vejpen tagit slut lite fort kan det bero på en hel del anledningar, men är oftast sitt personliga rökbehov samt att engångs vejpar är allmänt menat att enbart motsvara ett par cigarett paket.

Vad gör jag om min engångs vape slutat fungera?

Om ens engångs vape slutat fungera brukar det oftast vara slut på vätskan eller batteriet som blivit skurken i det hella. Då engångsvejpar är menat att användas till den slutat fungera går det dessvärre inte att fylla på mer vätska eller ladda på enheten. Skulle det vara så att vejpen tagit slut så återvinner du den som en vanlig elektronik produkt då den innehåller ett batteri.

Vad ska jag göra om coilen är bränd på min engångs vape?

Om det dessvärre skulle smaka bränt med en engångs vape kan det hända att e-juicen tagit slut och bomullet som sitter i förbrännaren och håller vätskan därav blivit torr.

Vad gör jag åt min läckande engångs vape?

Skulle engångsvejpen blivit förtärd kan det som läckt ut orsaka allergiska reaktioner och är även giftigt. Håll därför enheten från barn samt husdjur och tvätta händerna noggrant om du kommit i kontakt med vätskan.

OBS vid oavsiktlig förtäring, ring giftinformationscentralen!

Varför blinkar min engångs e-cigg?

På vissa få märken och modeller av engångs vejpar kan det finnas en LED lampa och tyder oftast på att förbrännaren är på och lyser därför vid användning.
När en engångs e-cigg blinkar så signalerar e-cigaretten att batteriet eller e-vätskan är slut.

Kan man ta med sig en engångs vape utomlands / på flyget?

Då restriktioner på e-cigaretter kan skilja sig väldigt mycket mellan olika länder och flygbolag rekommenderar vi att du kollar med flygbolaget, känns det osäkert är det bättre att lämna den hemma. I vissa fall är det till och med olagligt och kan omfatta allvarliga straff som fängelse eller en grov böter.

I dem flesta fallen får man däremot ta med sig en e-cigarett ombord och i sitt handbagage, men det är alltid bäst att kolla med ditt flygbolag innan du reser och vad som gäller i det fallet. T.ex. för flygbolaget Norwegian tillåter dem inte någon användning och laddning av e-cigaretter i kabinen och man behöver då även ha med sig det i handbagaget.

Vill du läsa mer om detta har vi ett bra inlägg där du kan lära dig lite mer om vape på flyg och utomlands!

HAR DU FLER FRÅGOR – KONTAKTA OSS GÄRNA!

Om du har några frågor, vilken fråga som helst så kan du kontakta oss på antigen vår mail eller via telefon. Vår email är support@cigge.se och vårt telefonnummer är 0243–202014.

Vill du se andra vapes? Vi har erbjuder ett stort sortiment av vape.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: GhtcrQ (motverkar spam)
Inga kommentarer