Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Postnord öppnar nya Postboxar

postnord stor logo

 

Det är många kunder som har önskat och Postnord har svarat - Under september och oktober så testkör Postnord såkallade Postboxar som finns på olika platser i Stockholm. Boxarna kommer att finnas i Huddinge, Lidingö och Stockholms stad.

I samband med att Postnord öppnar nya Postboxar så ökar tillgängligheten för dig som kund att hämta ut ditt paket precis när du vill, postboxarna är öppna dygnet runt och du behöver inte anpassa dig till några öppettider utan du kan hämta ut ditt paket när du vill.

Postnord skriver i deras pressmeddelande: Nu är testplaceringarna klara och vi ser stort intresse från många partners. I början kommer vi att koncentrera placeringarna till områden kring Stockholm, för att utvärdera piloten i ett begränsat område. Blir piloten lyckad ser vi det som ett bra leveransalternativ för fler delar av Sverige, såväl i tätort som glesbyygd, säger Helena Sjöberg, Affärsutvecklare inom Last Mile på PostNord Sverige.

I och med att E-handeln ökar runt om i världen så ökar också efterfrågan på snabbare logistik, Postnord ser glatt på den här utvecklingen och känner sig nöjda med att kunna erbjuda sina kunder snabba leveranser och tillgänglighet för att hämta ut sitt paket.

OBS! I samband med detta så ändras returtiderna till 7 dagar (var tidigare 14 dagar) med Postnord appen så kan du förlänga tiden som paketet ligger hos ombudet. Nedanför så kan du ladda ner Postnord appen till telefonen.

google playapple store

Ombudsväljaren i kassan

I vår checkout på cigge så har vi en så kallad Ombudsväljare vilket innebär att du kan välja vilket Ombud ditt paket skall skickas till, med ombudsväljaren så kan du välja olika ombud i anknytning till postnumret som du skriver in i informationen, perfekt för dig som jobbar i stan och vill hämta ut ditt paket i anknytning till arbetsplatsen exempelvis.

 
 

Har du testat Postnords Postboxar? Vad tyckte du om dom - funkade det smidigt eller hur upplevde du det?

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: VmFyEf (motverkar spam)
Inga kommentarer