Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

YoYo

Yoyo nikotinpåsar

YoYo är ett nylanserat varumärke och riktar in sig på att skapa högkvalitativa nikotinpåsar med olika smaksättningar, för tillfället så kan man välja mellan tre smaker: Havana Mojito, London Strawberry Lime Mint och den starka versionen New York Mint Strong.

Trendiga och kompakta dosor

YoYo påsarna kommer paketerade i en trendig och kompakt dosa och packas med 20 stycken smakrika nikotinpåsar. Påsarna har olika färger och de beror på de aromer som påsarna blandas med och färgar av sig, var dock lugn, de här all white påsarna missfärgar inte tänderna som vanligt tobakssnus har en tendens att göra.

Nikotinhalten skiljer sig på de tre produkterna

Nikotinhalten skiljer sig även på de tre nikotinpåsarna, den svagaste påsen har en nikotinhalt på 9mg per gram och den starkaste har en halt på 15mg per gram och ger användaren en behaglig nikotinupplevelse.

Påsarna kommer i slimmat format

YoYo nikotinpåsarna är tillverkade i slimmat format och är mycket uppskattade då de ger en diskret och bekväm känsla under läppen, i samband med att påsarna är slimmade så får man en lång smak & nikotinrelease.

YoYo tar stolthet i sina naturliga smaker

YoYo är väldigt stolta att kunna presentera ett tobaksfritt all white snus som är skapade med naturliga smaker, när man väl har provat dessa smakrika nikotinpåsar så märker man att det är en högkvalitativ produkt med bra smak och nikotinrelease.

Läs mer YoYo
Visa mindre