Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

X-Gamer

X-gamer är ett svenskt företag med säte i Fjärås, Halland. X-gamer har specialiserat sig på gamers och produkter till e-sport utövare. Man har under flera år utvecklat flera nya smaker med upphöjande effekter samtidigt som man hållt ner kaloriantalet för att man ska kunna nyttja dess produkter utan att få i sig massa onödiga kalorier.

X-gamer - Effekter

X-gamer finns i både burk och mindre påsar, fullt med energi och koffein för att hålla dig som gamer riktigt alert vid tuffa games. Innehållet i en X-gamer är vitaminer, mineraler och smaksättning. Inget tillsatt socker. Enligt X-gamer så upplever personer som använder X-gamer högre koncentrationsförmåga, snabba reaktioner, ökad vakenhet och bättre fokus. X-gamer är framtagen för en intensiv och mer fokuserad vardag och spelupplevelse För tillfället erbjuder vi produkter som innehåller koffein, så kallade energypouches eller energipåsar.

X-Gamer - Nyheter

Inom kort kommer cigge.se komma med nyheter som förändrar vårat utbud och spetsar det ytterligare. Stay tuned and more to come!
Läs mer om X-Gamer
Visa mindre