Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Swave

Utvecklad och producerad på den Svenska ön Gotland så presenterar den lokala tillverkaren Gotlandssnus ett av de senaste utbudet på tobaksfria nikotinpåsar - Swave!

Inspirerad av fruktiga drinkar

Swave nikotinpåsar är inspirerade av de populära och fruktiga drinkarna Daiquiri & Tropic Spritz. Skapad med de allra bästa ingredienserna så erbjuder Swave en smakupplevelse värd pengarna med en tydlig karaktär av frukt och andra härliga smakaromer.

daiquiri

Daiquiri beskrivs som fruktig och läskande med en tydlig smak av melon samt andra smakegenskaper som påminner om den populära drinken - Daiquiri.

tropic spritz

Tropic Spritz har en rik smak av solens strålar och ger användaren en tropisk smakupplevelse med färsk smak av ananas samt andra smakegenskaper som ger ett tydligt intryck av en drink.

Minimal rinnighet - Snabb nikotinleverans

Swave All White påsarna har en minimal rinnighet och varar länge under läppen, dock så släpper de kritvita påsarna igenom nikotinet och ger en snabb nikotinleverans och stillar begäret snabbt & effektivt.

Påsarna har en torr yta med ett fuktigt innehåll och ger en lång smakrelease.

Ingår i det nya Harm Reduction konceptet

Swave ingår i det nya Harm Reduction konceptet vilket innebär att den hälsomedvetna snusaren erbjuds ett hälsosammare alternativ till tobakssnus, alltså tobaksfritt snus som innehåller nikotin och kan njutas på samma sätt som det traditionella tobakssnuset, fast utan tobak.

Swave är Gotlandssnus första tobaksfria snus och är ett välkomnat tillskott till det snabbt växande All White Portion sortimentet.

Läs mer om Swave
Visa mindre