Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Steam Quest

Steam Quest E-juice

Från tillverkarna av Steam Quest så presenterar vi nu ett nytt tillskott på våra e-juice hyllor. Nu finns de populära och smakrika e-vätskorna från Steam Quest i våra butiker och i vår webbshop.

För tillfället så kan vi erbjuda fyra stycken smaker från Steam Quest med olika smakkombinationer, e-vätskorna riktar sig mest in på fruktiga smaker, där smaken av drakfrukt är ständigt närvarande.

Vilka smaker från Steam Quest e-juice kan jag välja?

Ur sortimentet från Steam Quest så kan du välja mellan fyra stycken olika e-vätskor med olika smakkombinationer. Nedanför så kan du se smakprofilerna:

  • Green Dragon (Drakfrukt, Kiwi, Päron)
  • Red Dragon (Drakfrukt, Smultron, Hallon)
  • Yellow Dragon (Drakfrukt, Citron)
  • Blue Dragon (Drakfrukt, Blåbär)

Hur mycket kostar en flaska e-juice från Steam Quest?

En flaska e-juice från Steam Quest kostar 199.90kr, vi erbjuder även ett rabatterat pris om man köper flera, stafflings priser hittar ni inne på produkten.

Innehåller e-vätskan från Steam Quest nikotin?

E-vätskorna är helt nikotinfria och innehåller enbart Vegetabiliskt glycerin, Propylen glykol och olika aromer för att e-vätskan ska bli smaksatt.

Kan jag tillsätta nikotin till e-vätskan?

Att tillsätta nikotin till e-vätskan är fullt möjligt. Flaskorna är så kallade Shortfill-flaskor vilket innebär att flaskan inte är fylld till toppen utan till 50ml av 60ml för att det ska finnas utrymme för användaren att tillsätta nikotin.

Hur många nicshots ska jag blanda i e-vätskan?

Det beror på vilken nikotinstyrka man vill uppnå, om du häller i en 10ml, 18mg nikotinshot i din ejuice så kommer du att få en 3mg 60ml e juice, vill du ha en 6mg e juice så måste du ta bort 10ml ejuice och addera två stycken nicshots istället för en nic shot.

Läs mer om Steam Quest vape juice
Visa mindre