Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Lynx

Lynx nikotinpåsar är ett populärt varumärke känt för sin höga kvalitet och enastående smakupplevelse. Dessa påsar innehåller noggrant utvalda ingredienser, men vad är det som gör dem så speciella?

Innehåll och Tobaksfrihet:

En av de mest framträdande egenskaperna hos Lynx nikotinpåsar är deras tobaksfrihet. Detta gör dem till ett alternativ för nikotinanvändare som vill undvika de negativa effekterna av tobak. Istället innehåller Lynx nikotinpåsar högkvalitativt nikotin och andra naturliga ingredienser för en ren och naturlig nikotinupplevelse.

Smakprofiler:

Lynx har en imponerande variation av smakprofiler som tilltalar en bred målgrupp. Deras smaker tar dig på en smakresa genom en mängd olika smakupplevelser. Här är några exempel:

 • Tropisk Förtjusning: Lynx Tropical Passion nikotinpåsar erbjuder en smakkombination av mango och passionsfrukt, vilket ger en exotisk känsla av tropisk njutning.

 • Blåbärsboost: Lynx Blueberry Boost nikotinpåsar är fyllda med naturlig sötma och friskheten av blåbär, vilket ger en uppfriskande smakupplevelse.

 • Citron-limonsensation: Lynx Fizzy Lemonade nikotinpåsar erbjuder en uppfriskande smak av citron och lime, perfekt för dem som älskar en syrlig twist.

Företaget Bakom Lynx:

Lynx är skapat av företaget Another Snus Factory med en stark inriktning på kvalitet och smak. Deras engagemang för att erbjuda nikotinpåsar i en diskret och användarvänlig form har gjort dem till en favorit bland nikotinanvändare världen över. Deras produkter är utformade för att vara lätta att använda och bekväma att ha med sig, vilket gör det enkelt att njuta av sin nikotindos när som helst och var som helst.

Sammanfattningsvis är Lynx nikotinpåsar det perfekta valet för dem som söker en högkvalitativ och smakfull nikotinupplevelse utan tobak. Med deras breda utbud av smaker och dedikation till kvalitet har de etablerat sig som en pålitlig favorit inom branschen. Utforska Lynx nikotinpåsar och upptäck en smakfull och tobaksfri väg till nikotinupplevelse.

Läs mer om Lynx
Visa mindre
3-pack
Lynx All White Portion (3-pack)
Välj tre dosor från Lynx nikotinpåsar - smakrikt utbud!
kr
1+
113.70 kr/st
Lynx Fizzy Lemonade Strong All White Portion
Nikotinpåse från Lynx med smak av citron med sötma och syrlighet!
10,5mg...
319.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
37.90 kr/st 31.90 kr/st
Lynx Blueberry Boost Strong All White Portion
Nikotinpåse från Lynx med smak av blåbär!
10,5mg per portion
319.90
kr
1-9 st 10+
37.90 kr/st 31.90 kr/st
Lynx Tropical Passion Strong All White Portion
Nikotinpåse från Lynx med smak av tropiska frukter!
10,5mg per portion
319.90
kr
1-9 st 10+
37.90 kr/st 31.90 kr/st
 • Hur många smaker finns det av Lynx nikotinpåsar?
  För tillfället så finns det tre stycken rika smaker att välja bland. Håll utkik efter mer!
 • Vilket företag är det som har skapat Lynx?
  Företaget som har skapat Lynx nikotinpåsar är Another Snus Factory.
 • Har Another Snus Factory skapat andra varumärken?
  Ja, Another Snus Factory är även skaparna av varumärket Loop som också är nikotinpåsar.