Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Justfog

Här hittar du vårt sortiment från Justfog. Vi har valt att ta hem det nya Q16 startpaket från Justfog, då vi testade produkten och tyckte om den redan från start, Q16 vejpen producerar en helt okej mängd ånga och en bra smak, ett riktigt prisvärt startpaket.

Justfog – Ett smidigt startpaket

Söker du en smidig och en lite mindre vejp så är Q16 startpaketet från Justfog något för dig, batteriet har en kapacitet på 900mAh och tanken rymmer en kapacitet på 2ml så startpaketet är TPD klar. Är du ny inom vejping och vill gå snäppet högre än ett AIO(All in One) startpaket så är Q16 – Justfog definitivt ett startpaket för dig.

Om Justfog

Justfog är ett företag baserat i Sydkorea och är specialiserade på att producera elektroniska cigaretter till kunder över hela världen. Passionen från Justfog sedan grundandet i maj 2009 har alltid letat efter den säkraste metoden att utveckla och tillhandahålla högkvalitativa e-cigaretter som en alternativ källa till nikotin. Alla Justfogs produkter utvecklas av specialiserade PhD el-cigg experter. Alla produkter som producerar går igenom en mängd tester och testas noggrant innan dom skickas iväg. När en ny produkt har utvecklats skickas det till Kina där Justfog har en anläggning för att producera sin ny utvecklade produkt. Till skillnad från många företag så följer Justfog noga hela processen när dom skapar sina produkter.