Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Jakobssons

Jakobssons snus är en ganska speciell sort, då det erbjuds i en mängd olika smaker. Med anor ända tillbaka till 1897 är det ett välkänt snus som tillverkas av Gotlandssnus. Det är av premiumtyp och bjuder på väldigt hög kvalitet. Tobaken till snuset kommer från flera olika ställen i världen och ger en kraftig och god smak. Själva Jakobssons-snuset började tillverkas 2002 och har sedan dess blivit allt mer populärt. Deras kreativa smaksättningar håller fortfarande kvar den goda tobakssmaken, men kompletterar med andra spännande kombinationer.

Du hittar vanliga snussmaker så som mint och vintergröna, men även annorlunda smaker som till exempel cola, glögg och melon i deras sortiment. Det är ett snus som inte rinner så mycket, något som är önskat av många snusare.

Spännande smaker på snuset

Både ovana snusare och de som har snusat länge kan vilja prova andra smaker på sitt snus och då är Jakobsson ett bra alternativ. Då snuset är av premiumkvalitet så bjuder det på en god smak av tobak samtidigt som det har olika och varierande tillsatser. Vad sägs om ett snus med melonsmak? Det låter onekligen mycket spännande. I utbudet av snus från Jakobssons här på Cigge.se hittar du också smaker som glögg och kanel, mint, vinbär, cola och wintergreen.

Du kan välja att köpa endast en dosa, eller så kan du köpa ett flertal. Vårt utbud av Jakobssons snus kan förändras och nya smaker kan läggas till, så det är bra att ha en koll på vårt utbud för att kunna testa på eventuella nyheter. Om du inte hittar en smak som du vet finns kan du kontakta vår kundtjänst och fråga om möjlighet finns för oss att ta in den i sortimentet.

Olika styrkor och storlekar på snuset

När det kommer till snuset från Jakobssons så finns det både i olika styrkor och storlekar på portionerna. Allt snus vi säljer från Jakobssons är i portionsform så om du föredrar lössnus är detta troligen inte rätt fabrikat för dig. Men portionssnus är helt klart mycket mer populärt bland snusare både i Sverige och resten av världen. Det finns varianter i normal storlek och styrka, där styrkan ligger på 10mg/g.

Det finns även extra starka varianter, i dem ligger styrkan istället på 14mg/g. Sedan ska vi inte glömma dosorna i miniversion som inte tar lika stor plats under läppen, men ändå har en lika god smakupplevelse. Melonsnuset finns också i en slim white version som är torrare och släpper ut smak under längre tid.

Varför köpa Jakobssons snus?

Det finns många anledningar för dig att välja att köpa Jakobssons snus. Det har anor tillbaka från 1800-talet även om Jakobssons snus endast tillverkats sedan 2002. Gotlandssnus är skaparna av det här speciella premiumsnuset som kommer i allsköns olika sorter. Om du är ute efter ett snus av riktigt hög kvalitet som bjuder på en smaksensation utan dess like så borde du verkligen prova Jakobssons. Du kan välja att köpa en dosa med flera olika varianter, eller så kan du satsa på en stock i en specifik smak. Hos oss på Cigge.se är det enkelt att köpa snus, både i webbshoppen och i någon av våra fysiska butiker som finns runt om i landet.

Fraktkostnaden beror på hur mycket din order väger och vilket fraktalternativ du väljer. Detta framkommer alltid i sektionen kassan, i samband med att du lägger din beställning hos oss.

Varför nöja sig med ett standardsnus när det finns snus som har högre kvalitet, alltså premiumkvalitet. Jakobssons är gjort av noga utvald tobak och med smaktillsatser som gör snusupplevelsen ännu härligare. Med nya smaker som tillkommer då och då kan du även prova nya smaker för att få ännu en favorit.

Oavsett om du gillar snus som smakar frukt eller godis så erbjuder Jakobssons en variant som passar dig. Det är kreativa skapare som tar fram detta snus för att du som snusare ska kunna få en upplevelse utöver det vanliga. Hitta din personliga favorit från Jakobssons bland vårt sortiment här på Cigge.se

Läs mer om Jakobssons
Visa mindre

Filtrera

Smak
Nikotinhalt (mg / g)
Typ av snus