Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Chemnovatic

Chemnovatic

Här hittar du produkter från Chemnovatic, vi erbjuder basvätska från Chemnovatic med en VG/PG ratio på 70%/30% till ett mycket bra pris. Har du tankar på att börja eller nyligen börjat blanda din egen evätska så är vår basvätska från Chemnovatic en utmärkt produkt för dig, vi erbjuder basvätskan i 0mg nikotinstyrka.

Vad gör Chemnovatics basvätska så bra?

Chemnovatic är specialiserade på nikotinbearbetning och produktion av densamme. Basvätskorna är färdigblandade med PG (Propylen Glykol, 30%) och VG (Vegetabiliskt Glycerin, 70%) så det är bara att börja blanda när du införskaffat dig din basvätska. Vi har valt ut denna basvätska då den är utav mycket bra kvalité och är ett av det mest respekterade och frekvent använda basvätska av dom som blandar sin egen evätska så därav vårt val att sälja deras produkter i vårt sortiment så att du som kund ska få den bästa upplevelsen när du blandar din egen ejuice.

Information om Chemnovatic

Företaget Chemnovatic är ett av dom ledande företaget när det gäller att producera en högkvalitativ basvätska. Chemnovatics team följer noggranna tillverkningsregler och jobbar alltid i en sanitär miljö när dom skapar deras basvätska. Varje batch med färdiga produkter undersöks i laboratorier och får ett kvalitetscertifikat som innehåller namn, tillverkning och utgångsdatum, produktionsnummer, en lista med ingredienser med CAS-nummer och en ingrediens specifikation samt en barnsäker skyddskork.

Läs mer om Chemnovatic
Visa mindre