Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Acid Juice

Acid Juice vape vätska

E-vätskor med inslag av surhet och godissmak

Acid Juice är en e-juice linje som riktar in sig på sura vape smaker, bakom detta varumärke så finns e-juice tillverkaren "Nasty Juice", har man testat deras e-vätskor förut så kan man veta med säkerhet att desssa e-juicer är skapade utav professionella mixologer som har full koll på vad dom håller på med.

Acid Juice erbjuder för tillfället tre stycken sura smaker med inslag utav frukt & godis, gillar man sura eftersmaker som sätter dina smaklökar på prov så är e-juice från Acid Juice en stark rekommendation.

Acid Juice Shortfills

E-vätskorna från Acid Juice kommer i s.k shortfill format med en VG 70 / PG 30 blandning, för att tillsätta nikotin till den här e-vätskan så behöver man köpa till nicshots. E-juicerna är fyllda upp till 50ml i en 60ml plastflaska för att det ska finnas rum för att tillsätta nikotinshots.

Om Acid Juice

Med ett professionellt mixolog team bakom sig så har Acid Juice verkligen lyckats med deras surhet i deras e-vätskor, med rätt balans och rätt mängd surhet versus söthet så finns det inte många e-vätskor på vape marknaden som kan mäta sig med Acid Juice.

Läs mer om Acid Juice
Visa mindre

Filtrera

Smakprofil
VG/PG
Volym
Anpassad för