Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Sluta röka produkter

Här hittar du vårt nya sortiment med produkter som är till för att sluta röka, du hittar främst nikotintuggummin, sugtabletter och munspray som dämpar röksuget, vill du sluta röka cigaretter så är dessa produkter ett bra val för dig som är redo att välja en hälsosammare livsstil och sluta med tobakscigaretterna.

Vad ska jag välja för sluta röka produkt?

Det är olika från person till person, en del funkar nikotintuggummin för och en del slutar röka med munspray eller sugtabletter. I vårt sortiment så har vi smaksatta nikotintuggummin med olika smaksättningar, nikotintuggummin är ett bra val om man vill diskret sluta röka och nikotintuggummin finns i frukt och mint vilket uppskattas av nyblivna sluta-röka kandidater.

Om du inte kan sluta tvärt med cigaretter så uppmanar vi dig att röka mindre per dag, att sluta röka och ge upp sitt beroende går inte på en dag och det finns inget nikotinläkemedel som botar ditt beroende på en gång, lägg upp en strategi som funkar för dig och håll dig till den, om du behöver stöd för att sluta röka så kan du vända dig till familj eller vänner som kan stötta dig i din kamp att ge upp cigaretterna och välja en hälsosammare livsstil.

I vårt sortiment så har vi som skrivet också andra produkter som hjälper dig att sluta röka, om man inte gillar nikotin tuggummin så kan vi erbjuda dig som skall sluta röka sugtabletter som man enkelt stoppar i munnen och suger på som i sin tur tar bort ditt röksug, dessa sugtabletter kommer i smaken mint och ger en frisk smakupplevelse. Vi har även andra typer av produkter som kanske passar dig bättre, som t.ex. nikotinpåsar eller munspray som innehåller nikotin.

Vad du ska välja för typ av produkt för att sluta röka är helt upp till dig själv, man får testa sig fram och hitta vad som är bäst för just dig för att sluta röka cigaretter. Vi listar vårt sortiment på produkter för att sluta röka.

Vi har i vårt sortiment tagit in munspray som man enkelt kan använda genom ett enkelt tryck, munspray är mycket effektivt för att hämna röksuget. Flaskan är smidig att ha med sig och den speciella pipen ger smart och effektiv applicering. Flaskan klarar upp till 40 sprayningar och har en rik smak utav pepparmint.

Tuggummi med nikotin är ett bra sätt att sluta röka, istället för att gå ut och ta en cigarett så kan man enkelt stoppa in ett tuggummi i munnen och hämna röksuget snabbt och enkelt, det finns olika smaker på nikotintuggummin som smakar väldigt bra, dock så ska man inte tugga dessa tuggummin för smakens skull utan endast när man känner att röksuget börjar ta över.

Sugtabletter som innehåller nikotin är även detta ett effektivt sätt för att hämna röksuget, när man känner att suget kommer så stoppar man in en tablett och låter tabletten hämna röksuget, dessa tabletter finns i smaken mint och ger en fräsch känsla i munnen utöver att det hämnar ditt röksug.

I vårt nya sortiment så hittar du även nikotinpåsar som fungerar likadant som snus, notera dock att dessa produkter inte klassas som snus utan kallas istället för nikotinpåsar, dock så fungerar dom likadant, du stoppar dom under läppen och låter påsarna hämna röksuget.

Du hittar även i vårt sortiment el-cigaretter som även det är ett hjälpmedel att sluta röka cigaretter och är också ett effektivt hjälpmedel till att bli nikotinfri & tobaksfri. Elektroniska cigaretter är upp emot 95% hälsosammare än vanliga tobakscigaretter, den här forskningen är framtagen av brittiska myndigheter och det finns många forskare och doktorer som rekommenderar el-cigaretter istället för tobakscigaretter. Du hittar vårt e-cigg utbud här.

Vi har åratal av erfarenhet med att hjälpa människor runt om i norden att sluta röka e-cigaretter därav vi har valt att utöka vårt sluta-röka sortiment.

Att sluta röka

Att sluta röka cigaretter kan vara en av de svåraste saker man kan göra, men om man har ett mål att bli rökfri så finns det flera effektiva hjälpmedel som gör resan enklare att sluta röka.

Om vi får ge tips till att sluta röka så kom alltid ihåg varför du vill sluta röka, tobakscigaretter innehåller över 4000 st skadliga ämnen och många av dom är cancerframkallande, så gör dig själv en tjänst och sluta röka cigaretter redan idag, varje cigaretter du inte tar gör dig bara gott, stay strong!

Bryt din vana att ta en morgon cigg eller vilka rutiner du nu kan ha, ta ett nikotintuggummi eller en sugtablett istället för en cigarett, hjälp dig själv att sluta röka genom att vara fast besluten att rökfri, låt inte cigaretterna styra ditt liv!

Det finns många nackdelar med att röka tobakscigaretter och vi kommer här att lista punkter till varför vi rekommenderar att du ska sluta med tobakscigaretterna:

Lukten / andedräkt

Hälsan

Skadliga ämnen

Sämre blodcirkulation

Betydligt större risk för sjukdomar

Om man brukar tobakscigaretter så försämrar man sin hälsa, detta är ingen nyhet, tobakscigaretter är en skadlig produkt som försämrar din hälsa extremt och kommer att förkorta ditt liv avsevärt.

En tobakscigarett innehåller ett flertal olika skadliga ämnen som både skadar din kropp men även folk i din närhet, med den nya lagen som trädde kraft i 2019 så har det blivit förbjudet för rökare att bruka tobakscigaretter på uteserveringar och nära ingångar till butiker, detta är ett steg i rätt riktning för att göra samhället rökfri.

Tobakscigaretter är en utav de vanligaste dödsorsaker runt om i världen och varje år dör ca sju miljoner människor av rökning enligt WHO (World Health Organization) och ca 890 000 människor dör varje år av det blivit utsatta för andra människors rökning.

Så gör dig själv en tjänst, ge upp tobakscigaretterna redan idag, sätt upp mål för att förbättra din hälsa!

Om du är intresserad utav att läsa vad som händer i din kropp när du slutar röka så kan du titta in på det här inlägget där vi beskriver vad som händer i din kropp i olika tidsintervaller när du ger upp tobakscigaretterna.

Nikotinprodukter

Nikotinprodukter är bevisande bra produkter för att sluta röka, de innehåller inte tobak och är väldigt effektiva på att hämna röksuget när det dyker fram. Har du testat att sluta röka utan hjälpmedel och misslyckats så kan vi verkligen rekommendera någon av dessa produkter till dig som vill sluta röka, vi vet hur svårt det kan vara, men med dessa hjälpmedel så kan du nå ditt mål.

Om du behöver fortsatt råd och motivation så kan du kontakta sluta-röka linjen där du får tips och stöd för att ge upp de skadliga tobakscigaretterna.

Visa mer
Visa mindre