Fri frakt         1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Ska du sluta röka och börja snusa istället? Här får du tips!

Nybörjar snus

Om du länge har haft planer på att sluta röka och börja med ett hälsosammare alternativ, alltså snus så kommer du i det här inlägget få heta tips som hjälper dig på vägen att hitta det snuset som passar dig bäst. Det finns mycket forskning angående vad som är mest hälsosamt mellan cigaretter och snus, och forskningen pekar helt klart åt att snuset är det mer hälsosammare valet, även om snus inte är helt hälsosamt så är det helt klart en förbättring jämfört mot cigaretter.

Om du vill läsa om vad som händer i din kropp när du har slutat röka så kan du läsa vår information om att sluta röka.

Att sluta röka är inte lätt, men om du söker ett annat alternativ till nikotin så rekommenderar vi istället snus för tobakscigaretterna, vi rekommenderar även elektroniska cigaretter som är upp till 95% hälsosammare enligt den senaste forskningen från England, vi råder dig starkt att sluta med cigaretterna omgående!

Om du undrar vilket snus du ska börja med så kommer vi lista nybörjar snus som passar den nya snusaren. Det finns ett nytt koncept som kallas för "All-White" vilket innebär att prillorna är helvita och är gjorda helt utan tobak, som vi ofta nämner också så missfärgar det här snuset inte tänderna, vi anser att det här konceptet är det perfekta nybörjar snuset. Vi sätter igång med listan.

LYFT - ALL WHITE SNUS

LYFT är ett All-white snus som inte innehåller tobak, det här snuset har snabbt blivit populärt på snusmarknaden och och trenden snus utan tobak blir mer och mer omtyckt för varje dag som går.

Om man tidigare har testat LYFT snuset så känner man igen den fräscha känslan man får utav snuset utan tobak. LYFT snuset är smaksatt med olika aromer, som t.ex. mint, jordgubb, lakrits och lime.

LYFT är en stark rekommendation till dig som ska börja snusa och sluta med tobakscigaretterna, nedanför så kan du se hela utbudet från LYFT.

  SE HELA UTBUDET FRÅN LYFT HÄR  

GENERAL - SNUS UTAN TOBAK

General har funnits väldigt länge på snusmarknaden, och det är inte svårt att förstå varför, general skapar sitt snus utav högsta kvalitén och ger snusaren en riktigt bra upplevelse. General är mest känt för sitt tobakssnus men har i sin ryggsäck en hel del snussorter utan tobak med nikotin som t.ex. G.4 TACT Super Slim All White Portion, G.4 Blue Mint Slim All White Portion & G.4 CRYO Slim All White Portion.

  SE HELA UTBUDET FRÅN GENERAL HÄR  

ZYN - TOBAKSFRITT ALL-WHITE SNUS

ZYN har skapat en hel drös med tobaksfritt snus som faller i kategorin All-white, det här snuset har också snabbt blivit mycket populärt på den svenska snusmarknaden, all-white påsarna från ZYN kommer i olika smaker och är skapta helt utan tobak, vi anser detta snus att vara en stark kandidat till att hjälpa dig att sluta röka tobakscigaretter.

  SE HELA UTBUDET FRÅN ZYN HÄR  

Klicka här för att se hela vårt snus utbud.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 5wAJad (motverkar spam)
Inga kommentarer