Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Nya Vuse GO Engångs på plats

Med stolthet och ära presenterar vi Vuse GO, en banbrytande produkt som kan hjälpa dig att bli rökfri samtidigt som den levererar en komplett vaping-upplevelse. Kanske har du redan upptäckt den i fysiska butiker, men om du inte har det är det dags att du gör det nu!

Vuse GO är en engångs vape som är lättsam och enkel att använda. Med cirka 500 puffar per enhet har du gott om tid att utforska smaken i din engångare. Allt du behöver göra är att ta en puff och låta den sensoraktiverade enheten göra resten. Det är en helt rökfri upplevelse som är enkel att bära med dig överallt tack vare sin minimalistiska design.

Inuti Vuse GO finns ett kraftfullt 370 mAh batteri som levererar ström tills du har njutit klart av smaken. Med 10mg nikotinsalt / ml är det en produkt som är utformad för att möta dina behov samtidigt som den är mildare mot din kropp än starkare engångs vape. Vuse GO är produkten för den som söker en enkel, smakfull och hälsosam väg till en rökfri tillvaro.

Vad är Vuse GO?

Vuse Go är en engångs vape från British American Tobacco som är utformad för enkelhet och bekvämlighet. Engångs vapen kommer i en liten, smal och lättviktig design som är lätt att bära med sig överallt. Vuse Go är fylld med 2 ml av den e-vätska du valt. Vuse GO finns för tillfället i sex olika smaker hos oss.

När du tar en puff på Vuse Go aktiveras den automatiskt genom en sensor, och e-vätskan värms upp för att skapa ånga som du kan inhalera. Vuse Go har ett inbyggt batteri och kan inte laddas upp igen, så när e-vätskan tar slut, så kasserar du enheten. Vuse Go erbjuder enkelhet och en rökfri vaping-upplevelse utan några knappar eller reglage.

Vuse GO Engångs Vape - Smakerna

För tillfället på cigge erbjuder vi 6st olika smaker, men vi har ständigt "örat mot rälsen" för att se om vi kan uttöka sortimentet av Vuse.

Vi erbjuder just nu smakerna:

  • Mango ICE - Mango med cooling
  • Creamy Tobacco - För dig som uppskattar tobaksvejp
  • Grape Ice - Klassisk druva med cooling
  • Watermelon Ice - Klassisk vattenmelon med is
  • Peppermint Ice - Pepparmint med is & cooling
  • Berry Blend - Flera olika sorters bär i en mix (jordgubbe, hallon, blåbär)

Har du frågor angående Vuse GO eller andra funderingar? Då når du våran support på email eller telefon:

0243-202014

Support@cigge.se

/happy vejping dina vänner på cigge
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: ps6xqf (motverkar spam)
Inga kommentarer