Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Nya smaker från I VG

Fyra nya smaker från IVG bars har landat hos cigge. Vi går igenom smakprofilerna och varför du ska välja IVG

Varför välja IVG?

Alla produktbeskrvningar & texter innefattar nikotinfria produkter. Vi uppmanar ingen att använda nikotin. Nikotin är ett beroendeframkallande ämne.

Det finns en uppsjö av engångs vapes att välja på marknaden. Du ombeds välja olika produkter som säljs in som "den bästa". Det är självklart att alla vill sälja sina produkter, men det kan också upplevas tröttsamt där produkter som inte håller måttet saluförs som den bästa.
Vi på cigge är experter, vi har valt att genom noga tester från våra smakexperter på företaget plocka fram dom bästa produkterna. Det är något du som kund kan vara säker på. Vi har funnits i branschen sen vejpen kom till Sverige.

IVG bars är den bästa engångs vapen på marknaden. Tack vare IVG's långa erfarenhet av e-juicer och e-vätskor är man överlägsen när det gäller sina smakprofiler. Man kombinerar detta med en snygg design och engångs vejps som förångar på låg effekt. Effekterna av att förånga på låg effekt ger en längre hållbarhet och fler puffar. Detta har man lyckats oerhört bra med och man kan uppleva att engångs vejpen håller väldigt länge. Smakprofilerna är hämtade från dess shortfills och här vet vi att IVG är "on top".

IVG - Smakprofilerna

IVG - Fuji Apple Melon

Dom japanska, läckra fuji äpplena är en korsning mellan två äpplen, Red delicious & Virginia ralls genet, ursprungligen från det stora landet i väst - Amerika. IVG har valt att koka ner den härligt fruktiga smaken och blandat med melon. Vi på kontoret är stormförtjusta i denna blandning som dessutom kommer i en trevlig färgsutmyckning. I bakgrunden lurar en kraftfull men behaglig cooling. Gillar du fruktiga, söta e-juicer är detta dit val.

Fuji Apple Melon

IVG - Passionfruit

Smakrik & distinkt smak av söt-syrlig Passionsfrukt. Våra smakexperter talar av egen erfarenhet när dom påstår att detta är den bästa Passionsfrukt smaken dom stött på. Gillar du Passionsfrukt så är detta ett solklart val.

IVG - Berry Lemonade Ice

En blandning av svenska skogens kungliga bär (hallon, blåbär) nedmixad i en lemonad med citrusaktiga undertoner. På utandningen upplever du en kraftig men behaglig cooling.
Enligt våra experter den bästa smaken på marknaden, någonsin!

IVG - Energy Ice

Uppfriskande och fräsch som påminner om en mycket populär dryck.
Skarp energidrycks smak tillsammans med lime & massor av is. Även här, enligt experterna, så sticker verkligen smaken ut!

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: GGtYEm (motverkar spam)
Inga kommentarer