Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Nikotinstyrkor & Pluppar - Vad innebär det?

Välkommen till vår djupdykning i All White-snusets nikotinstyrkor. Har du någonsin undrat vad plupparna på snusdosan egentligen symboliserar? Eller hur olika nikotinhalter påverkar din upplevelse? I dagens blogginlägg kommer vi att utforska exakt det – hur plupparna korrelerar med styrkor och nikotinhalter.

Först & främst: När det kommer till märkningen av snusdosor kan det finnas vissa variationer mellan olika varumärken. Medan vissa märken väljer att använda ett system med upp till 4 pluppar för att indikera snusets styrka, finns det andra som använder ett 5-pluppsystem. Antalet pluppar hjälper konsumenten att snabbt och enkelt identifiera produktens nikotinstyrka.

Det är viktigt att vara medveten om dessa skillnader när man växlar mellan varumärken för att förstå och jämföra produkternas styrka korrekt.

All White och nikotinstyrkor XQS, Loop och Velo visar hur starkt deras produkter är på olika sätt.

Loop - Styrkor, Pluppar & Nikotin

Det kan vara krångligt att förstå sig på pluppar, "strong" "extra strong" med mera. Här kommer en förklaring om vad som gäller Loops all white:

Normal mini (15 mg/g): Perfekt för nybörjare eller de som föredrar en mild nikotinupplevelse. Den innehåller 15 mg nikotin per gram och ger en balanserad känsla. Detta visar sig visuellt på dosan som 2 av 4 pluppar:

Strong slim (15 mg/g): Även den innehåller 15 mg nikotin per gram, men den har en intensivare smak och ger en kraftigare kick. Bra för dem som gillar mer smak. Detta visar sig visuellt på dosan som 3 av 4 pluppar:

Extra strong slim (20 mg/g): Om du vill ha mer nikotin, så innehåller Extra strong slim 20 mg nikotin per gram. Den ger en kraftfull nikotinupplevelse utan att kompromissa med smaken. Detta visar sig visuellt på dosan som 4 av 4 pluppar

Hyper strong slim (25 mg/g): För de som vill ha riktigt mycket nikotin är Hyper strong slim det starkaste alternativet med hela 25 mg nikotin per gram. Den ger en intensiv och långvarig effekt. Detta visar sig visuellt på dosan med texten "HYPER"

Köp Loop Jalapeno Strong med 3 pluppar

Köp Loop Habanero Hyper Strong

XQS Styrkor & Pluppar

XQS nikotinpåsar är lite mer "straightforward" - i dagsläget har man upp till 5 pluppar, men använder sig av 2 pluppar för light och 4 för strong

XQS erbjuder för tillfället två märkningar, beroende på vilken smaksättning du föredrar. På dosans framdel finns det fem pluppar som indikerar nikotinhalten. De med två prickar har en nikotinmängd av 8 mg/g snus, medan de med fyra prickar stoltserar med 20 mg/g snus.

Om du ser två prickar på en dosa från XQS, kan du förvänta dig en "light" upplevelse, med en lägre nikotinhalt. Detta framgår klart och tydligt på dosans märkning. För dem som söker en kraftigare kick, bär de kraftfullare portionerna etiketten "strong" på locket, vilket avslöjar deras högre nikotinstyrka.

Köp XQS Fizzy Cola med 2 pluppar

Köp XQS Orange Apple med 4 pluppar

Velo Pluppar & Nikotinstyrkor

Velo nikotinpåsar erbjuder ett brett utbud av nikotinstyrkor för att passa olika behov och preferenser. För de som föredrar en mildare nikotinupplevelse finns 1 plupp-alternativet, som ger en subtil kick av nikotin. För en något starkare upplevelse kan man välja 2 pluppar, vilket ger en lite kraftigare nikotinmängd utan att vara överväldigande.

För dem som söker en mer påtaglig nikotinupplevelse finns 3 pluppar, som ger en stadig dos nikotin. Detta alternativ passar de som är vana vid nikotin eller letar efter en mer intensiv känsla. Slutligen, för de som föredrar en riktigt kraftfull nikotinhalt, erbjuder Velo 4 pluppar, vilket ger en stark och robust nikotinupplevelse. Slutligen har vi extra strong edition från VELO som innehåller hela 6 pluppar och är riktigt stark.

VELO 1 plupp: har en förhållandevis låg nikotinstyrka och nikotinhalten är mellan 1-8 milligram per gram. 

VELO 2 pluppar: är ett normalstarkt snus som är helt fritt från tobak som finns i flera smaker. Samtliga produkter från VELO med normal styrka har en nikotinhalt på 8-10 mg/g.

VELO 3 pluppar: har en nikotinhalt mellan 10-16 mg/g. VELO med 3 pluppar är främst till för den mer erfarne konsumenten

VELO 4 pluppar: är ett extra starkt snus utan tobak med en hög nikotinhalt. Samtliga produkter från VELO med styrka 4 har en nikotinhalt på 15-16 mg/g och kommer i formatet slim.

VELO 6 pluppar: Alla Velo med 6 pluppar har en nikotinhalt på över 17mg/g och är extra starka

Köp Velo Easy Mint Mini med 1 plupp

Köp Velo Mint Slim med 2 pluppar

Köp Velo Ice Cool med 3 pluppar

Köp Velo Freeze X-STRONG med 4 pluppar

Köp Velo Freeze MAX med 6 pluppar


Har du frågor som gäller nikotinstyrkor i din all white? Eller något annat? kontakta våran support på liven eller support@cigge.se

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 8npY8M (motverkar spam)
Inga kommentarer