Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Hur du laddar din E-cigarett på bästa sätt

vape batterier

Det finns två olika sätt du kan ladda din elektroniska cigarett med (om enheten använder sig av externa batterier). I det här inlägget kommer vi att rekommendera den bästa laddningen för din elektroniska cigarett.

El-cigaretter utan inbyggda batterier

Om din elektroniska cigarett kräver externa batterier så rekommenderar vi alltid våra kunder att använda en extern batteriladdare till batterierna. Man ska försöka undvika att ladda vejpen via USB-porten så gott det går. USB-portarna har en tendens att efter ett tag bli utslitna och kan förstöra modden.

Ett tips är att ha ett par extra batterier som du kan installera i modden när det andra paret batterier är på laddning.

Vapes med inbyggda batterier

Vapes som har ett inbyggt batteri kan enbart laddas på ett sätt och det är via USB-porten. Om du vill att din elektroniska cigarett ska få de bästa förutsättningarna för att leva ett långt liv så var ödmjuk och lätt i handen när du för in laddningskabeln i USB-porten.

Låt batteriet ladda fullt

Om du är otålig och avslutar laddning innan batterierna är fulladdade så kan dina batterier ta skada, externa som inbyggda, så vi rekommenderar starkt att du låter batterierna laddar fullt innan användning.

Det finns även elektroniska cigaretter som har funktionen "Vape-through" vilket innebär att du kan vejpa medans vejpen laddas. Läs bruksanvisningen och se om din elektroniska cigarett är kompatibel med Vape-through.

Ha alltid koll på batteri wrapsen

batteri wraps

När det är dags att ladda batterierna så ta en översyn över dina batterier, se till så att batteriwrapsen inte är skadade, om plasthöljet är skadat så ska du INTE använda dig av batteriet.

Var dock lugn, det finns nya batteri wraps (plasthölje) i olika motiv att köpa om du vill snygga till ditt batteri, ett batteriwrap kostar inte många kronor och är alltid bra att ha i reserv när ditt wrap går sönder.

Är ditt batteri skadat så ska du kassera det direkt, ett batteri kostar inte många kronor och säkerheten går alltid först!

Ha alltid översyn när dina batterier laddas

Det är väldigt viktigt att ha översyn när du laddar dina batterier, det avrådes starkt att ladda batterierna medans du sover eller lämnar hemmet, ha alltid översyn när du laddar dina e-cigarett batterier!

Förvara alltid dina batterier i en batterilåda

När du ska förvara dina batterier så skall du alltid förvara dom i en batterilåda. Vi avråder starkt att bära dina batterier löst i fickan då batterierna kan komma i kontakt med metallföremål och kortsluta batteriet.

OBS! Beställer du vape batterier från oss på cigge.se så skickar vi alltid dina batterier i en säker batterilåda!

 
 

Har det här inlägget hjälpt dig? Lämna en kommentar i fältet nedanför.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 2gqr3N (motverkar spam)
Inga kommentarer