Express & gratis fraktalternativ        1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Har du problem med din el-cigg? Här får du tips!

Har du någon gång fått problem med din elektroniska cigarett? Det kan hända någon gång att din el-cigg inte presterar som den borde, kanske vätskebehållaren läcker eller så kanske tanken skickar ut e-juice igenom drip tippen.

Det är några vanliga problem som oftast kan lösas genom lite enkel felsökning, med det här inlägget så kommer vi ge tips till dig så att du kan felsöka el-cigaretten och lösa vilket problem du har.

Om din vätskebehållare läcker e-vätska

Ett av de vanligaste problemen är att vätskebehållaren läcker, det här problemet kan lösas genom att skruva ner din vätskebehållare och se till så att coilen sitter ordentligt gängad, om din coil har svårt att ta gäng så kan du ta coilen och skruva den fram och tillbaka så att du verkligen känner att den tar gäng.

Om du märker att din coil sitter ordentligt åtskruvad så kan du testa med att byta ut coilen till en ny, det kan vara så enkelt att tätningen i coilen är slut vilket resulterar i att din vätskebehållare läcker.

En annan grej vi brukar tipsa om till våra kunder är att alltid stänga luftflödet när du fyller på med e-juice, likaså att stänga luftflödet när du har el-cigaretten i fickan när du är på resande fot. Det finns olika vätskebehållare som hanterar detta olika men vi rekommenderar fortfarande att alltid stänga luftflödet när du inte brukar el-ciggen.

Om din el-cigg sprutar ut e-juice genom munstycket

Ibland så kan det hända att el-cigaretten spottar ur e-juice genom munstycket vilket resulterar att du får e-juice i munnen, det här problemet brukar uppstå när coilen är slut. Om bomullen inuti coilen är bränd så brukar det resultera att el-ciggen skickar ut e-juice genom coilen och upp i munstycket.

Om du får E-juice i munnen genom munstycket så kan det även bero på att du "suger" för hårt på munstycket när du vejpar, om problemet uppstår så testa att "suga" lite lösare när du brukar din el-cigarett.

Min el-cigg smakar bränt

Det vanligaste problemet vi bemöter när vi hjälper vår kunder är att el-ciggen smakar bränt och det finns en mycket enkel lösning på det här problemet, om din el-cigg smakar bränt så behöver du endast byta ut coilen och sätta i en ny och din elektroniska cigarett är som ny.

Vill du läsa mer angående hur du kan förlänga livet på din coil så kan du läsa vårt tidigare inlägg där vi tipsar om hur du undviker om att bränna din coil.

Min elektroniska cigarett tar inte emot laddning via USB

Vi har nästan alla någon gång haft problem med USB-laddning, både till telefoner och andra elektroniska prylar, om man ska felsöka detta problem så kan man börja med att byta ut USB-laddaren och testa en ny och se om det funkar, har man inte möjlighet att byta ut USB-kabeln så kan du testa att blåsa ur USB-kabeln, det brukar förekomma damm och andra partiklar vilket resulterar i att den inte laddar.

Du kan även försöka göra rent usb-porten på din elektroniska cigarett, ta en nål eller tandpetare och var väldigt varsam när du gör rent usb-porten / kabeln. Om du använder en el-cigg som har externa batterier så rekommenderar vi att du laddar batterierna i en extern batteriladdare istället för USB-porten.

Min elcigg får ingen kontakt med tanken

När ett problem uppstår med elektroniska cigaretter så brukar det i nästan alla fall vara coilen som är boven i dramat, om din elcigg inte får någon kontakt med tanken så kan du skruva av tanken och göra rent kontakten (gängan där tanken sitter i skruvad), om det inte funkar så kan du testa att sätta i en ny coil för att se om din el-cigg får kontakt, i 9 av 10 fall så åtgärdar detta problemet.

Om du har testat felsökt din el-cigg med dom här tipsen och din el-cigg fortfarande inte fungerar så kan du komma förbi någon av våra vape butiker där vi kan ge dig hjälp över disken. Har du inte möjlighet att besöka någon av våra butiker så kan du kontakta vår support via email eller telefon.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: FA3atF (motverkar spam)
Inga kommentarer