Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Elf Bar

Elf Bar Engångs vape sägs vara den bästa engångs e-ciggen på marknaden - vi kan vara eniga med dom som påstår det! Med mycket goda och trevliga smakprofiler med- och utan cooling har dom tagit oss med storm! Många på kontoret blev minst sagt förvånade över Elf bar's kapacitet, både smak & design-mässigt. Elf Bar Engångs vape har varit ett etablerat varumärke sedan 2018.

Vad är Elf Bar?

Elf Bar är en Engångs vape med en kompakt design - anpassad för att ta liten plats, samtidigt som den fyller alla kriterier för hur en modern engångs vape ska vara. Batteriet är ett kraftfullt 550mAh batteri och innehåller, precis som dom allra flesta engångs vape, 2ml e-vätska. Det som gör Elf bar unikt är förångningen av e-vätskan - den sker på låg effekt och gör att smaken inte förångas så snabbt. Resultatet av det är att din Engångs vejp räcker lite längre än dom andra engångs vapesen på marknaden.

Elf Bar är ett etablerat varumärke på den Europeiska Vejp marknaden, men har först nu kommit till Sverige. Tack vare sitt ständiga utvecklande av produkten har man nått en nivå som attraherar cigge.se . Utan kemiska eftersmaker, strävan efter minimala skadeverkningar på miljön och en tilltalande design är Elf bar ett självklart val att ha i vårt produktsortiment.

Läs mer om Elf Bar
Visa mindre