Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Skruf

Få företag personifierar svensk snuskultur lika väl som Skruf. Sedan starten har de utmanat konkurrenterna med hjälp av goda produkter och har idag flera olika varianter på marknaden. Det allra kändaste varumärket är skruf snus som åtskiljs från företaget Skruf med hjälp av de små bokstäverna i namnet. För att ta fram detta exklusiva snus har Skruf arbetat långsiktigt med värderingar som syftar till att skapa en kvalitativ snustillverkning. Det innebär att de fortfarande har sin verksamhet till största del i Sverige - trots huvudkontor av ägarkoncernen utomlands.

De har också valt att arbeta långsiktigt med miljötänk vilket har gett dem ett försprång i takt med att branschen börjar tänka alltmer i ekologiska termer. Skruf snus är numera ett av de största varumärkena på marknaden och borgar för hög kvalitet.

Skruf - ett premiumsnus för finsmakaren

Det räcker med att gå till nästan vilken återförsäljare av snus som helst idag - och de är många med alltifrån små tobaksaffärer till stora matvarubutiker - och du kommer att hitta Skruf på en framstående plats. Det var kanske inte många som trodde det för mindre än två årtionden sedan när Skruf först såg dagens ljus. Faktum är att Skruf är en svensk framgångssaga med två entreprenörer i centrum. Det var kompisarna Adam Gillberg och Jonas Engwall som ansåg att det behövdes en ny utmanare på snusmarknaden.

Traditionellt har det funnits en stor snustradition, men de stora aktörerna tog alltmer plats. Därför gav analytikerna inte mycket chans till Skruf - men efter starten 2002 har de vunnit allt större marknadsandelar. 2005 fick de ett enormt bevis på sin lönsamhet när de köptes upp av jätten Imperial Tobacco Group. Trots sin stora ägare har de fortsatt att hålla en lokal nivå på snuset.

Skruf lös och portion

Ett bevis på den lokala nivån är att de har behållit namnet på snuset. Skruf har nämligen lokala anor från de båda entreprenörernas rötter. Det är i Småland som Skruf har sin bas - här finns nämligen en liten by som heter Skruf liksom är en av produktionsbaserna för företaget förlagt i Sävsjö. Basen i Skrufs verksamhet är ändå produkterna med skruf snus i fokus. Skruf finns i både lös och portion som är de dominerande formerna av tobak i Sverige idag.

Skruf togs fram 2003 som första snus av företaget och det är uttryckligen tänkt att vara ett snus av högre kvalitet. Det innebär att det kostar några kronor mer än många andra märken på marknaden, men då är också kvaliteten desto högre. Ett av bevisen är att alla produkter på den svenska marknaden som marknadsförs under märket skruf snus enbart innehåller ekologiskt odlad tobak.

Smaksatt Skruf

Skruf original är storsäljaren och den mest klassiska av alla snus. Samtidigt har tillverkaren sett till att ständigt vidareutveckla sin produkt och göra nya varianter på gamla favoriter. Här finns till exempel Nyans-familjen där företaget har valt att addera olika smaker till originalsmaken av tobak. Skruf Nyans Jordskott har en touch av jordiga bär som smak. Skruf Nyans Solglimt har å andra sidan citrus som adderad smak medan Skruf Nyans Havsbris fokuserar på friska örter. Tillsammans ger de en komplett smakbild som ger även den mest utvecklade snuskännaren tillfälle att känna djupet i smakerna. Här finns också Vit portion som innehåller på utsidan torra påsar med ett fylligt och fuktigt inre. Skruf har också tagit fram sina favoriter i både original - och extra stark version.

På så sätt kan du själv avgöra vilken version som passar dig bäst och anpassa ditt inköp efter det.

Gemensamt för alla smaker ovan är att de har tobakssmaken som central komponent. Skruf har dock insett att det finns en stor efterfrågan efter snus även utan tobak. Det innehåller fortfarande nikotin men saknar tobakens potentiellt problematiska missfärgningar av tänder. En produkt som skruf Super White Red Rhuby är tänkt att hjälpa mot detta. Precis som alla skrufs produkter håller den hög kvalitet och god smak, men den innehåller ingen tobak. Istället innehåller den växtfiber och kan därmed snusas utan oro för missfärgade tänder. Samtidigt gör det att den karaktäristiska tobakssmaken hos snuset går något förlorad.

Skruf har helt enkelt överlåtit åt konsumenten att bestämma vad som passar bäst. Det finns även andra smaker som svartvinbär av denna varianten. Om du letar efter ett mellanting kan kanske den vita originaldosan passa bra som innehåller tobak men med bättre munhygien än den äldre skolans snus.

Skruf satsning på All-White

Skruf, känd för sitt traditionella tobakssnus sedan 2004, har expanderat sitt utbud med en satsning på All-White snus. Denna nya produktlinje kännetecknas av en snabb frisättning av nikotin i varje portion, vilket erbjuder en omedelbar och tillfredsställande upplevelse för användaren. All-White-serien representerar Skrufs innovation inom snusmarknaden, där de kombinerar sin etablerade expertis med moderna förväntningar på snusprodukter.

Smakbeskrivning - Skruf All White

 1. SKRUF SUPERWHITE NO.54 FRESH MINT XTRA STRONG PORTION - Iskall Mint
 2. SKRUF SUPERWHITE NO.60 FROZEN MINT SUPERSLIM XTRA STRONG PORTION - Klassisk Mint
 3. SKRUF SUPERWHITE NO.62 INDIGO BERRY PORTION - Björnbär
 4. SKRUF SUPERWHITE NO.56 NORDIC LIQUORICE PORTION - Lakrits
 5. SKRUF SUPERWHITE NO.63 PURPLE CASSICE STRONG PORTION - Svarta vinbär
 6. SKRUF SUPERWHITE NO.71 PURPLE CASSICE - Svarta vinbär
 7. SKRUF SUPERWHITE NO.52 FRESH MINT PORTION - Mint
 8. SKRUF SUPERWHITE NO.53 FRESH MINT STRONG PORTION - Mint
 9. SKRUF SUPERWHITE NO.57 POLAR EUCALYPTUS STRONG PORTION - Menthol, Eucalyptus

Nikotinstyrkor i Skrufs All white

Skrufs All-White-serie erbjuder en mångsidig palett av nikotinstyrkor, som sträcker sig från milda 8mg/g upp till en starkare 18mg/g. Denna variation tillgodoser både nya användare som föredrar en lättare upplevelse och erfarna snusare som söker en kraftigare nikotinkick. Genom att erbjuda ett så brett spektrum av styrkor, möter Skruf behoven hos en bred användarbas.

 1. SKRUF SUPERWHITE NO.54 FRESH MINT XTRA STRONG PORTION - 12mg/g
 2. SKRUF SUPERWHITE NO.60 FROZEN MINT SUPERSLIM XTRA STRONG PORTION - 18mg/g
 3. SKRUF SUPERWHITE NO.62 INDIGO BERRY PORTION - 8mg/g
 4. SKRUF SUPERWHITE NO.56 NORDIC LIQUORICE PORTION - 8mg/g
 5. SKRUF SUPERWHITE NO.63 PURPLE CASSICE STRONG PORTION - 12mg/g
 6. SKRUF SUPERWHITE NO.71 PURPLE CASSICE - 8mg/g
 7. SKRUF SUPERWHITE NO.52 FRESH MINT PORTION - 8mg/g
 8. SKRUF SUPERWHITE NO.53 FRESH MINT STRONG PORTION - 12mg/g
 9. SKRUF SUPERWHITE NO.57 POLAR EUCALYPTUS STRONG PORTION - 12mg/g
Visa mer
Visa mindre

Filtrera

Smak
Nikotinhalt (mg / g)
Typ av snus
Skruf Superwhite No.60 Frozen Mint Superslim Xtra Strong Portion
Tobaksfria nikotinpåsar från Skruf med en kylig mintsmak
429.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
46.90 kr/st 42.90 kr/st
Skruf Superwhite No.54 Fresh Mint Xtra Strong Portion
Nikotinpåsar utan tobak från Skruf med en hög nikotinhalt och iskall mint...
429.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
46.90 kr/st 42.90 kr/st
Skruf Superwhite No.62 Indigo Berry Portion
Nikotinpåsar utan tobak från Skruf med en tydlig smak av björnbär
429.90
kr
Köp!
Info
1-9 st 10+
46.90 kr/st 42.90 kr/st
Skruf Superwhite No.56 Nordic Liquorice Portion
Tobaksfria nikotinpåsar från Skruf med en distinkt smak av lakrits
429.90
kr
1-9 st 10+
46.90 kr/st 42.90 kr/st
Skruf Superwhite No.52 Fresh Mint Portion
Tobaksfria nikotinpåsar från Skruf med en isande mintsmak
429.90
kr
1-9 st 10+
46.90 kr/st 42.90 kr/st
Skruf Superwhite No.53 Fresh Mint Strong Portion
Nikotinpåsar som är skapade utan tobak från Skruf, påsarna har en mi...
429.90
kr
1-9 st 10+
46.90 kr/st 42.90 kr/st
Skruf Superwhite No.63 Purple Cassice Strong Portion
Smakrika nikotinpåsar fria tobak med en utsökt svart vinbärssmak
429.90
kr
1-9 st 10+
46.90 kr/st 42.90 kr/st
Skruf Superwhite No.71 Purple Cassice
Tobaksfria påsar med nikotin från Skruf, rik smak av svarta vinbär
429.90
kr
1-9 st 10+
46.90 kr/st 42.90 kr/st
Skruf Superwhite No.57 Polar Eucalyptus Strong Portion
Nikotinpåsar från Skruf med en härlig smak av eukalyptos och mentol
429.90
kr
1-9 st 10+
46.90 kr/st 42.90 kr/st