Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

LYFT

LYFT All-white snus

På cigge.se har vi gjort det enkelt att välja bland helt vita nikotinprodukter av hög kvalitet som är tobaksfria. Bland de produkter och varumärken som erbjuds är LYFT, en modern etikett som erbjuder några av de bästa tobaksfria all white nikotinpåsarna på marknaden. Vi erbjuder flera sorter med olika intensiteter som tillgodoser alla dina behov.

Välj från ett stort utbud av Lyft nikotinpåsar

LYFT All White påsar finns i flera smaker, så det finns gott om möjlighet att hitta en som passar dina önskemål. Bland smakerna som du hittar på vår webbplats är mynta, lime, jordgubbar och lakrits. Beroende på dina behov finns LYFT-påsar också i olika nikotindoser. LYFT-nikotinpåsar är miljövänliga, tillverkade av tall- och eukalyptusfibrer.

● LYFT-nikotinpåsar är ett bra sätt att sluta bruka tobak och fortfarande njuta av nikotin.

● Våra LYFT helt vita påsar finns i olika smaker och nikotindoser.

Varför ska man använda LYFT nikotinpåsar?

Det som skiljer LYFT från resten av all-white segmentet är varumärkets premiumkvalitetsprodukter. LYFT-påsar är helt tobaksfria, även om de ger dig en liknande känsla som traditionellt tobakssnus när du lägger en påse under läppen. LYFT-produkter är också bra om du är rädd för att missfärga tänderna. De helt vita produkterna orsakar ingen skada på din tandhälsa och orsakar inga fläckar under eller efter användning.

LYFT All White Pouches

Våra LYFT-nikotinpåsar är välraffinerade och enkla att använda. De är gjorda av de finaste ingredienserna som eukalyptusträd, tallfibrer och nikotin-extrakt. Med den innovativa processen som används vid tillverkningen av dessa påsar kommer du att uppleva samma otroliga stimulering men utan tobak.

En bra sak med nikotinpåsarna är att du kan använda dem var som helst eftersom du bara behöver placera den mellan dina läppar och tandkött. LYFT påsarna är bekväma och de irriterar inte din mun, läppar eller tandkött.

För att njuta av LYFT-nikotinpåsar så behöver du endast lägga nikotin påsen under läppen, en LYFT prilla håller upp till 60 minuter. Det finns flera smaker att välja bland och detta är ett bra sätt att sluta använda tobak om du vill göra det.

Populära LYFT All-white produkter

En av våra bästsäljande LYFT-nikotinpåsar är LYFT Mint Slim. Den innehåller 24 nikotinpåsar och har en nikotinstyrka på 8 mg / g. Detta är ett bra val för människor som inte vill ha en stark nikotinprodukt. LYFT Mint Slim har en god smak och uppfriskande känsla, eftersom den innehåller en söt lukt av spearmint. Om du föredrar något starkt kan du prova LYFT Freeze X-Strong Slim. Denna produkt har en nikotinstyrka på 16 mg / g och en mintsmak.

En annan LYFT nikotinpåse som finns på vår webbplats och butiker är LYFT Nordic Winter Slim. Denna nikotinpåse har en unik svensk bärsmak och innehåller en nikotindos på 8 mg / g.

Om du vill ha något annat kan du använda LYFT Liquorice Strong Slim, som har en lakritsmak och nikotinstyrka på 14 mg / g. Vi har också andra LYFT all white pouches i lager, till exempel LYFT Lime Strong Slim (8 mg / g nikotindos), LYFT Tropical Breeze Slim smak av tropiska frukter och med 8 mg / g nikotindos, LYFT Berry Frost Slim (6 mg / nikotindos) och den starka LYFT Winter Chill X-Strong Slim, med sin mintiga smak och en 16 mg / g nikotindos.

LYFT har också några specialutgåva produkter, som Strawberry Bloom Slim Summer. Denna helt vita tobaksfria nikotinpåse har en söt och stark smak av jordgubbar och dess smala form passar perfekt under läppen. Nikotin pouchsen innehåller inte tobak och denna påse innehåller nikotin (8 mg / g).

Läs mer om LYFT
Visa mindre

Filtrera

Smak
Nikotinhalt (mg / g)