Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Lost Mary

Lost Mary är ett varumärke som har etablerat sig inom världen av engångsvape genom sin distinkta karaktär och engagemang för kvalitet och innovation. Med en portfölj av produkter som kombinerar sofistikerad design med enastående smakupplevelser, tilltalar Lost Mary en bred skara användare som värderar både stil och substans i sina vaping-produkter.

Varje produkt i Lost Marys sortiment är utformad med en djup förståelse för användarens behov och önskemål. Från eleganta och kompakta designlösningar till rika och mångsidiga smakprofiler, garanterar Lost Mary en oöverträffad användarupplevelse. Varumärkets engagemang för kvalitet genomsyrar alla aspekter av produkterna, från noggrant utvalda ingredienser till avancerade teknologiska komponenter.

Lost Marys Engångsvape: Rika och nyskapande smaker

Lost Marys smakpalett är både djärv och nyskapande, och erbjuder en uppsjö av valmöjligheter som passar alla smakpreferenser. Från friska och fruktiga blandningar till mer klassiska och subtila smaker, är varje produkt skapad för att leverera en konsekvent och tillfredsställande upplevelse. Denna mångsidighet gör att Lost Mary kan uppfylla kraven från både nybörjare och erfarna användare.

Utöver att erbjuda premiumprodukter, är Lost Mary också dedikerat till ansvarsfull användning. Varumärket strävar efter att vara transparent i sin kommunikation och säkerställer att alla produkter uppfyller högsta branschstandarder. Denna ansvarskänsla gentemot användare och samhälle bidrar till att stärka Lost Marys rykte som en pålitlig och respekterad aktör inom vape-branschen.

Sammanfattningsvis kombinerar Lost Mary stil, kvalitet och innovation för att erbjuda en distinkt och tillfredsställande vaping-upplevelse. Genom sitt engagemang för användarcentrerad design och etiskt ansvar, står varumärket som en symbol för modernitet och tillförlitlighet i en ständigt föränderlig industri.

Utmanare av traditionell vape design

Lost Mary är mer än en vape; det är ett uttryck för en livsstil. I en värld full av val och ständig förändring representerar Lost Mary innovation och självupptäckt. Det står för det oväntade och spännande i vårt dagliga liv.

Lost Marys engångsvape är känd för sin unika "boxdesign", en design som skiljer sig markant från den traditionella formen hos de flesta engångsvapes. Denna distinkta design kombinerar både estetik och funktionalitet, vilket ger en twist till vape-marknaden.

Till skillnad från de vanliga cylindriska eller pennformade engångsvapes, har Lost Marys vapes en kompakt och kvadratisk form. Denna boxliknande design erbjuder inte bara en modern och trendig look, utan också en mer ergonomisk  användarupplevelse.

Dessutom tillåter den unika designen av Lost Mary en mer robust konstruktion. Detta kan bidra till en ökad hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage, vilket är en viktig faktor för många användare som regelbundet använder sina vapes i olika miljöer.

Läs mer om Lost Mary
Visa mindre
Lost Mary Engångsvape
Lost Mary är en modernt designad engångsvape och räcker upp till 600 puffar
kr
1+
89.90 kr/st
Melon
Lost Mary Engångsvape, Triple Melon
Lost Mary
20mg nikotinsalt
600 puffar
kr
Köp!
Info
1+
89.90 kr/st
Blåbär
Lost Mary Engångsvape, Blueberry
Lost Mary
20mg nikotinsalt
600 puffar
kr
Köp!
Info
1+
89.90 kr/st
Druvor
Lost Mary Engångsvape, Grape
Lost Mary
20mg nikotinsalt
600 puffar
kr
Köp!
Info
1+
89.90 kr/st
Persika
Lost Mary Engångsvape, Juicy Peach
Lost Mary
20mg nikotinsalt
600 puffar
kr
1+
89.90 kr/st
Mango
Lost Mary Engångsvape, Triple Mango
Lost Mary
20mg nikotinsalt
600 puffar
kr
1+
89.90 kr/st