Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Charlies Chalk Dust

American-made e-juice från de berömda mixologerna Charlie's Chalk Dust!
Utbudet är inte enormt men kvalitén på e-vätskan är superhög! I vårt utbud på e-vätska från Charlie's Chalk Dust så kan vi stolt presentera två stycken högkvalitativa e-vätskor som är skapade med de absolut rikaste dessert aromerna för att ge konsumenten en wow-upplevelse.

Charlie's Chalk Dust e-vätskorna kommer i en s.k 60ml Shortfill-flaska vilket innebär att flaskan inte är fylld till toppen utan är fylld till 50ml för att det skall finnas utrymme för konsumenten att addera nikotinshots i e-vätskan. E-vätskan är även anpassad för sub-ohm (DTL) el-cigaretter då e-vätskan har en högre VG-halt vilket gör det svårt för el-cigaretter med låg effekt att producera fram hela smakprofilen.

Processen att addera nikotin till sin e-vätska är mycket simpel, man behöver endast köpa till en nikotinshot och späda ut shotten i e-vätskan och skaka ordentligt i 1-2 minuter och man har en färdigblandad e-vätska med nikotin.

En nikotinshot har en volym på 10ml och med en 60ml shortfill e-vätska så kan man endast få ut en nikotinhalt på 3mg om man blandar i en 10ml nikotinshot med en nikotinhalt på 18mg. Önskar man en högre nikotinhalt så får man hälla ut 10ml ur e-vätskan och istället hälla i två stycken nikotinshots, gör man det så får man en nikotinhalt på 6mg, dock så blir smakupplevelsen något sämre.

Läs mer om Charlie's Chalk Dust
Visa mindre

Filtrera

Smakprofil
VG/PG
Volym
Anpassad för
Citron
Dessert
Mr Meringue (Shortfill) - Charlie´s Chalk Dust
Smak: Citronpaj, Maräng, Lemon curd
VG 70% / PG 30%.
Nikotinfri
60ml (Fylld...
kr
Köp!
Info
1-1 st 2-3 st 4+
199.90 kr/st 179.50 kr/st 149.75 kr/st
Dessert
Campfire (Shortfill) - Charlie´s Chalk Dust
Smak: Choklad, Graham kex, Marshmallow
VG 70% / PG 30%.
Nikotinfri
60ml (Fylld t...
kr
1-1 st 2-3 st 4+
199.90 kr/st 179.50 kr/st 149.75 kr/st