Fri frakt     Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Aroma King

Aroma king

Aroma King - Kvalitè & Dedikation

Aroma King är det polska varumärket som framgångsrikt har erövrat internationella marknader. Aroma King finns på plats i flera länder runtom i Europa, inklusive Storbritannien, Belgien, Finland, Tyskland, Österrike, Malta, Nederländerna, Slovakien, Cypern, Rumänien, Grekland, Bulgarien, Tjeckien, Slovenien, Spanien, Irland, Estland, Kroatien, Frankrike, och Italien. Aroma kings närvaro har spridit sig långt och brett, och dom fortsätter att erbjuda produkter till kunder över hela världen.

Tillverkaren av Aroma King är Symetricus Sp z oo, ägare till tre produktionsanläggningar - en i centrala Polen och två i Schlesien. Med en stark produktionskapacitet kan Aroma King erbjuda högsta servicestandard och de bästa produkterna på marknaden. "Vi är stolta över att leverera produkter av hög kvalitet till våra kunder och uppfylla deras behov på bästa möjliga sätt".

Aroma King Gem Bar Engångsvape

På cigge erbjuder vi Aroma King - Gem Bar. En engångsvape med smakprofiler som bärs upp av en helt nyskapande och innovativ mesh coil. Välj bland 20 smaker hos oss!

Välkommen att prova Aroma King, varumärket som erövrar vape-världen med innovation, kvalitet och en hängivenhet till kundnöjdhet.

Läs mer om Aroma King
Visa mindre