Fraktfritt alternativ      Hemleverans      1-2 dagars leveranstid      Över 300 smaker        Färskt snus        

Black Week

Black Friday är en mycket efterlängtad shoppinghändelse som infaller sista fredagen i november varje år. År 2023 kommer denna spännande händelse att spraka under hela veckan och erbjuda de bästa priserna på marknaden. Välkommen till Black Week, eller som vi också kallar det, Black Weekend, där du kan njuta av en hel vecka med oslagbara erbjudanden och en fantastisk Black Friday rea.

Black Friday i Sverige har blivit synonymt med otroliga affärsmöjligheter och fantastiska rabatter. Det är den perfekta tiden att hitta de mest eftertraktade Black Friday deals och dra nytta av de bästa priserna på året. Missa inte chansen att göra din shoppinglista redo för denna hela vecka av spännande erbjudanden.

Under Black Friday-rean kommer du att upptäcka en mängd fantastiska produkter till priser som du aldrig tidigare sett. Detta är din chans att förbereda dig för julen och spara pengar samtidigt. Ta del av Black Friday-rean och fyll din kundvagn med allt du behöver för den kommande helgen och hela Black Week.

Under hela Black Week kommer du att uppleva en hel vecka av oslagbara erbjudanden och kampanjer. Vi har samlat de mest populära produkterna för att ge dig de bästa Black Friday-dealsen i Sverige. Hela Black Week är din möjlighet att shoppa till de bästa priserna och njuta av en hel vecka av fantastiska erbjudanden.

Ta del av Black Friday-rean, utforska alla fantastiska produkter och erbjudanden, och var beredd på att fira hela Black Week med spännande shoppingupplevelser. Missa inte årets mest efterlängtade händelse - Black Friday och hela Black Week väntar på dig!

Att handla en billig e-cigg eller vape under Black Week kan vara en smart idé av flera skäl:

Spara pengar: Under Black Week erbjuder vi betydande rabatter på elektroniska cigaretter och vapes. Detta ger dig chansen att köpa en högkvalitativ produkt till ett lägre pris och spara pengar.

Större utbud: Vi siktar på att utöka vårt utbud under Black Week, vilket innebär att du har fler alternativ att välja mellan. Du kan hitta den vape eller e-cigg som bäst passar dina behov och preferenser.

Uppgradering: Om du redan har en e-cigg eller vape, kan Black Week vara en bra tid att uppgradera till en nyare modell med avancerade funktioner eller bättre prestanda till ett prisvärt pris.

Reservdelar och tillbehör: Utöver själva enheten kan du också hitta rabatter på reservdelar, tillbehör och e-vätskor under Black Week. Detta är praktiskt om du behöver byta ut delar eller vill experimentera med olika smaker.

Julklappar: Om du känner någon som är intresserad av vaping eller e-cigaretter kan du använda Black Week som en möjlighet att köpa presenter till nära och kära till förmånliga priser.

Planerat inköp: Om du ändå planerar att köpa en e-cigg eller vape inom en snar framtid, kan Black Week hos cigge vara det bästa tillfället att göra ditt köp och dra nytta av de lägre priserna.

Vad är Black Week?

Black Week, är en period med intensiva shoppingerbjudanden och rabatter som vanligtvis äger rum i slutet av november. Det är en förlängning av Black Friday, som är den dag då många butiker erbjuder stora rabatter och specialerbjudanden.

Under Black Week kan konsumenter förvänta sig att hitta nedsatta priser på en mängd olika produkter, inklusive elektronik, kläder, skor, heminredning och mycket mer. Denna shoppinghändelse har blivit alltmer populär i Sverige och är ofta en tidpunkt då många människor börjar sin julshopping. Hos oss kan du förvänta dig fördelaktiga erbjudanden på e-cigg, vape, all white, nikotinfritt snus & E-juice.

Black Week är vanligtvis en vecka fylld med shoppingaktiviteter och marknadsföring från både fysiska butiker och online-återförsäljare, och den avslutas ofta med Black Friday, som är den mest intensiva shoppingdagen under hela perioden.

Vad är Black Friday?

Black Friday är en shoppinghändelse som ursprungligen kommer från USA och äger rum dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving, som alltid infaller på den fjärde torsdagen i november. Black Friday kan översättas till svenska som "Svarta fredagen."

Under Black Friday erbjuder många butiker och återförsäljare kraftigt rabatterade priser på olika produkter, vilket gör det till en av de mest intensiva shoppingdagarna på året. Målet är att locka kunder till butikerna och öka försäljningen inför den kommande julperioden.

Black Friday-evenemanget har även spridit sig till andra länder, inklusive Sverige, där det har blivit alltmer populärt. Under denna dag kan kunder förvänta sig att hitta betydande rabatter på en rad olika varor, inklusive elektronik, kläder, skor, leksaker, och mycket mer. Många butiker har utökat sina öppettider under Black Friday och har även erbjudanden online, vilket har lett till en ökning av online-shopping under denna period.

Namnet "Black Friday" tros ha uppstått från det faktum att det var den dagen då butikerna kunde gå från att vara "röda" (förlust) till att vara "svarta" (vinst) på grund av den ökade försäljningen. Det är nu en viktig händelse i shoppingkalendern för många människor runt om i världen.

Hur påverkas jag som kund hos cigge.se?

Som kund hos oss påverkas du på flera sätt av shoppinghändelser som Black Friday och liknande rea- och rabattperioder:

Rabatterade Priser: Du kommer få möjlighet att köpa produkter till rabatterade priser. Det kan vara allt från shortfills och startpaket till all white och nikotinfritt snus. Det innebär att du kan spara pengar och göra ekonomiska inköp.

Bredare Utbud: Vi kommer bredda vårt utbud ytterligare för att du som kund ska hitta nya favoriter.

Tidsbegränsade Erbjudanden: Många rabatter och erbjudanden är tidsbegränsade under dessa händelser. Vi kommer skicka ut nyhetsbrev löpande under veckan och du kan hålla utkik på sajten efter erbjudanden.

När är Black Week 2023?

Vi öppnar portarna för våra erbjudanden den 20 november (Det kan bli så att vi tjuvstartar litegrann!)

När är Black Friday 2023?

Vi avslutar veckan den 24 november med en rejäl smäll - Black Friday. Här kommer vi erbjuda extra bra erbjudanden!

Black Friday gav också Cyber Monday

Cyber Monday, eller "Cybermåndag," är en shoppingtradition som har sina rötter i USA under början av 2000-talet. Den här dagen anses ha uppstått år 2005 som en marknadsföringsstrategi för att främja online-försäljningen efter den amerikanska Thanksgiving-helgen.

Bakgrunden till Cyber Monday låg i att många människor, när de återvände till arbetet efter Thanksgiving-helgen, använde sina arbetsdatorer för att handla online. Detta var en tid då internetuppkopplingar och e-handel började bli allt vanligare, och företag inom detaljhandeln insåg möjligheten att locka konsumenter att handla online genom att erbjuda särskilda online-erbjudanden och kampanjer.

Med åren har e-handel och online shopping blivit alltmer populära och bekväma, och Cyber Monday har utvecklats till en viktig shoppingdag som följer på den stora Thanksgiving-helgen. Traditionen har inte bara förblivit begränsad till USA utan har också spridit sig till många andra länder runt om i världen, inklusive Sverige.

Under Cyber Monday kan kunder förvänta sig att hitta betydande rabatter och erbjudanden, särskilt inom kategorier som elektronik, mode och teknik. Det har blivit en dag då människor letar efter bra affärer online och en möjlighet att göra ekonomiska inköp.

Sammanfattningsvis är Cyber Monday en viktig del av den moderna shoppingkulturen och en dag då online shopping är i fokus, med målet att erbjuda kunder attraktiva priser och erbjudanden på en mängd olika produkter.

Läs mer om Black Week
Visa mindre

Filtrera

Varumärke
Aramax Arcane Alchemy Beyond Dinner Lady Dr Koyuki I VG Liqua Niklagard Norse Riot Squad
VG/PG
10/90 50/50 60/40 70/30 75/25
Specifik smak
Ananas Apelsin Aprikos Bakverk Banan Björnbär Blå hallon Blåbär Bär Choklad Citron Citrus Cola Cooling Doughnut Drakfrukt Druva Energidryck Fläder Godis Grapefrukt Grädde Guava Hallon Hjortron Honung Is Jackfrukt Jordgubbe Kaffe Kaka Kaktus Kanel Kiwi Kokosnöt Körsbär Lakrits Lime Läsk Mango Marshmallow Maräng Melon Mentol Mint Nötter Papaya Passionsfrukt Persika Päron Rabarb Röda Vinbär Smultron Svarta vinbär Tobak Tranbär Tuggummi Vanilj Vattenmelon Yogurt Äpple
Volym
30 60 70 100 120
Apple (10ml, Shortfill) - Arcane Alchemy
Smak: Syrligt grönt äpple
VG 10% / PG 90%.
30ml Shortfill flaska (Fylld till...
kr
Köp!
Info
1+
89.90 kr/st
Papine Yoghurt (Shortfill) - Arcane Alchemy
Smak: Söt papaya, syrlig ananas och krämig yoghurt
VG 70% / PG 30%.
Shake 'n...
kr
Köp!
Info
1+
89.90 kr/st
Chai Latte (10ml, Shortfill) - Arcane Alchemy
Smak: Krämig chai latte
VG 10% / PG 90%.
30ml Shortfill flaska (Fylld till 10ml s...
kr
Köp!
Info
1+
99.90 kr/st
Hazel Bacco (10ml, Shortfill) - Arcane Alchemy
Smak: Tobak, Hasselnötter, Vanilj
VG 10% / PG 90%.
30ml Shortfill flaska (Fylld t...
kr
Köp!
Info
1+
99.90 kr/st
Röda Vinbär
Mint
Berry Mint (Shortfill) - Aramax
Smak: Bär, Mint
VG 75% / PG 25%.
Shake 'n Vape (0mg)
60ml (Fylld till 50ml ...
kr
Köp!
Info
1+
99.90 kr/st
Citron
Dessert
Lemon Pie (Shortfill) - Aramax
Smak: Citron och marängpaj
VG 75% / PG 25%.
Shake 'n Vape (0mg)
60ml (Fylld...
kr
Köp!
Info
1+
99.90 kr/st
Blåbär
Max Blueberry (Shortfill) - Aramax
Smak: Blåbär
VG 75% / PG 25%.
Shake 'n Vape (0mg)
60ml (Fylld till 50m...
kr
Köp!
Info
1+
99.90 kr/st
Jordgubbe
Kiwi
Strawberry Kiwi (Shortfill) - Aramax
Smak: Jordgubbar, Kiwi
VG 75% / PG 25%.
Shake 'n Vape (0mg)
60ml (Fylld till 50m...
kr
1+
99.90 kr/st
Tobak
Virginia Tobacco (Shortfill) - Aramax
Smak: Tobak, Nötig
VG 75% / PG 25%.
Shake 'n Vape (0mg)
60ml (Fylld till 50...
kr
1+
99.90 kr/st
Äpple
Gurka
Is
Apple, Cucumber, Mint, Aniseed (Shortfill) - PUNX
Smak: Äpplen, Gurka, Mint & Anis
VG 70% / PG 30%
Shake 'n Vape (0mg)
60ml...
kr
Köp!
Info
1+
99.90 kr/st
Guava
Passionsfrukt
Ananas
Guava, Passion, Pineapple (Shortfill) - PUNX
Smak: Guava, Passionsfrukt, Ananas
VG 70% / PG 30%
Shake 'n Vape (0mg)
60ml (Fyl...
kr
1+
99.90 kr/st
Jordgubbe
Äpple
Strawberry, Pink Apple (Shortfill) - PUNX
Smak: Jordgubbe, Rosa äpplen
VG 70% / PG 30%
Shake 'n Vape (0mg)
60ml (Fylld til...
kr
1+
99.90 kr/st
Banan
Drakfrukt
Hallon
Banana, Raspberry, Dragon Fruit (Shortfill) - PUNX
Smak: Banan, Drakfrukt, Hallon
VG 70% / PG 30%
Shake 'n Vape (0mg)
60ml (Fylld t...
kr
1+
99.90 kr/st
Mango
Hallon
Shinto (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Soda Sparkle
Smak: Läsk, Aloe vera, Mango, Hallon
VG 50% / PG 50%.
Shake 'n Vape (0mg)
30ml (...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Melon
Äpple
Svarta vinbär
Yami (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Soda Sparkle
Smak: Läsk, Honungsmelon, Granatäpple, Svarta vinbär
VG 50% / PG 50%.
S...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Kiwi
Jordgubbe
Smultron
Endor (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Soda Sparkle
Smak: Läsk, Kiwi, Jordgubbar, Smultron
VG 50% / PG 50%.
Shake 'n Vape (0mg)
30ml...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Äpple
Grapefrukt
Guava
Yoshi (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Soda Sparkle
Smak: Läsk, Äpple, Grapefrukt, Guava
VG 50% / PG 50%.
Shake 'n Vape (0mg)
3...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Jordgubbe
Midsummer (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Soda Sparkle
Smak: Läsk, Rabarber, Jordgubbar, Hjortron
VG 50% / PG 50%.
Shake 'n Vape (0mg)
...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Drakfrukt
Hallon
Röda Vinbär
Kimi (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Sweet Dreams
Smak: Drakfrukt, Hallon, Röda vinbär, Godis
VG 50% / PG 50%
Shake 'n Vape (0...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Jordgubbe
Cola
Litchi
Karma (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Sweet Dreams
Smak: Jordgubbe, Kola, Lychee, Smultron
VG 50% / PG 50%
Shake 'n Vape (0mg)
30ml (Fyl...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Ananas
Banan
Godis
Ditto (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Sweet Dreams
Smak: Ananas, Jackfrukt, Banan, Lime, Godis
VG 50% / PG 50%
Shake 'n Vape (0mg)
30ml ...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Äpple
Lime
Godis
Ringo (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Sweet Dreams
Smak: Grönt äpple, Kaktus, Lime, Godis
VG 50% / PG 50%
Shake 'n Vape (0mg)
...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Ananas
Guava
Godis
Yume (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Sweet Dreams
Smak: Ananas, Guava, Mango, Godis
VG 50% / PG 50%
Shake 'n Vape (0mg)
30ml (Fylld til...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Banan
Dessert
Skidz (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Helljuice
Smak: Banan, Toffee, Gräddkola
VG 50% / PG 50%
Shake 'n Vape (0mg)
30ml (Fylld t...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Drakfrukt
Jordgubbe
Hallon
Katla (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Helljuice
Smak: Drakfrukt, Jordgubbe, Hallon, Blåbär, Krämighet
VG 50% / PG 50%
S...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Persika
Jordgubbe
Jakku (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Helljuice
Smak: Jackfrukt, Persika, Jordgubbe
VG 50% / PG 50%
Shake 'n Vape (0mg)
30ml (Fylld t...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Jordgubbe
Kaka
Dessert
Suki (MTL, E-juice) - Dr Koyuki´s Helljuice
Smak: Milkshake, Jordgubbe, Havrekaka
VG 50% / PG 50%
Shake 'n Vape (0mg)
30ml (Fylld...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st
Äpple
Dessert
Apple Strudel (MTL) - Koyuki Chronicles
Smak: Äpple, Bakverk, Kanel, Vaniljsås
VG 50% / PG 50%.
Shake 'n Vape (0mg)#...
kr
Köp!
Info
1+
109.90 kr/st