Reaktionskärl för blandning av e-vätska

Här hittar du reaktionskärl från German Flavours som är perfekt till dig som ska blanda din egen evätska eller bara dela upp dina smaker på ett smart sätt. Känn dig som Walter White från Breaking Bad och ta del av vårt sortiment på blandningstillbehör.

Vad är ett reaktionskärl?

Ett reaktionskärl är en liten behållare som man kan hälla i vätska i, vill du mixa till exempel två stycken aromer är det perfekt med ett reaktionskärl då du häller i en bestämd mängd vätska i reaktionskärlet och sedan stänger det och skakar om det så att aromerna blandas. Ett praktiskt sätt om du vill få den bästa smakupplevelsen. Ett reaktionskärl är inte dyrt och är alltid bra att ha i ditt egna sortiment när du ska blanda aromer.

Att blanda själv med ett reaktionskärl

Att blanda sin egen e-vätska ska vara kul och spännande, med vårt sortiment på blandningstillbehör spar vi dig tid och extra ansträngning och minskar risk för spill och kladd när du handskas med dina vätskor. Anslut dig med flera hundratals andra vapers och skapa just din egna unika smak med våra reaktionskärl.

Reaktionskärl 2ml - German Flavours
Reaktionskärl 2ml, perfekt för att dela smaker eller testvätskor.
9 kr
Köp