Flaskor för blandning utav e-vätska

Behöver du flaskor för att blanda din egen evätska så finner du det här. Vi har plastflaskor som rymmer 10ml, 20ml, 30ml, 50ml och 100ml. Utrusta dig med ett sortiment värmetåliga småflaskor från det tyska German Flavours.

Flaskor till för evätska

En arsenal med tomflaskor är aldrig fel att ha liggandes, vill du dela upp din evätska och till exempel ge bort till din kompis så är dessa flaskor perfekt för dig som känner dig givmild eller varför inte använda flaskan till att blanda din egen ejuice med en massa mystiska aromer. Med dom nya EU reglerna som gör att många tillverkare inom ejuice världen kommer göra sina flaskor till Shake n Vape så kommer förfrågan efter plastflaskor bli större, så passa på att ta vara på vårat erbjudande på dessa underbara flaskor och ta 5st och betala för 4st! Alla våra flaskor kommer med en praktisk tipp för att underlätta påfyllning utav evätska till din tank/clearomizer.

Vad är Shake n Vape och hur påverkar det tomflaskor

Shake n Vape är den nya lösningen till kunder som vill köpa en större mängd evätska, men nackdelen är att man får själv hälla i sin nikotin genom att köpa nicshots och addera. Som ett exempel: en 60 milliliters glasflaska fylld upp till 50 milliliters med basvätska så man själv ska kunna hälla i en 10milliliters nicshot fylld med 3mg nikotin. Med denna metod så har du en 60ml 3mg evätska, vill du göra en 6mg vätska ska du ta 40ml basvätska och addera två stycken nicshots på 10ml med 3mg och det är här det är perfekt att ha tomflaskor, så du enkelt kan hälla över den överblivna evätskan så du kan spara den till ett senare tillfälle.

30ml Flaska - German Flavours
30ml Flaska

Tag 5, Betala för 4
15 kr
Köp
10ml Flaska - German Flavours
10ml Flaska

Tag 5, Betala för 4
12 kr
Köp
100ml Flaska - German Flavours
100ml Flaska

Tag 5, Betala för 4
21 kr
Köp
Unicorn Flaska 20ml - German Flavours
19 kr
Köp
50ml Flaska - German Flavours
50ml Flaska

Tag 5, Betala för 4
18 kr
Köp