Blandningskoppar - Blandningskoppar underlättar blandning av evätska

Här hittar du blandningskoppar från det välkända varumärket German Flavours. Med dessa blandningskoppar gör det enklare för dig att blanda din egna e-vätska då blandningskopparna är utrustade med ett handtag och en hällspets och skalorna på blandningskopparna syns mycket väl.

Fördelen med blandningskoppar

När du håller på att blanda din egna evätska är det bra att du har rätt utrustning, med en blandningskopp i ditt egna sortiment underlättar det enormt när du vill vara så noggrann som möjligt. Våra blandningskoppar är både värmetåliga och kyltåliga, temperaturna sträcker sig från -20 till 121+ ° C. Vi erbjuder blandningskoppar i 50ml och 100ml.

Blandningstillbehör, blandningskoppar m.m

Vi på cigge.se försöker jämnt och ständigt hitta produkter som är högkvalitativa och som underlättar för dig som kund så du ska få den bästa upplevelsen som möjligt, vi har tagit hem dessa blandningskoppar då dom är utmärkta att arbeta med när man blandar själv. I vårt sortiment har vi alla tillbehör du behöver för att börja blanda din egna e-vätska så ta steget och börja blanda din egen evätska!

Att blanda ejuice själv

Att blanda sin egna e-juice är väldigt kul och spännande då du kan upptäcka nya smaker, du får välja själv exakt vilka aromer du vill slänga in i mixen, så har du till exempel varit nyfiken på hur blåbär och hur tobak smakar tillsammans så har vi ett stort sortiment med aromer du kan titta på och upptäck din nya e-vätska!
Blandningskopp - German Flavours
50ml.
100ml.
För enkel blandning utav vätskor.
Från 29 kr
Köp