Nikotinbaser - Nikotinbaser till Shake n Vape

NicShot till din e-vätska när du ska blanda i din egen nikotin, som i det nya fallet med Shake n Vape som gör att du måste hälla i nikotin själv i din evätska.

Vad är Shake n Vape?

Shake and Vape är den nya lösningen till dig som vill köpa en större mängd evätska, då dom nya EU-reglerna/TPD förbjuder leverantörerna att sälja evätska över 10ml som innehåller nikotin, så vad Shake n Vape innebär är att du köper en nikotinbas och häller i nikotinbasen själv, det är mycket lätt räkna ut, om du tänker att du har en flaska som innehåller 50ml ejuice som även kallas shortfill och sedan häller du i en 10ml nikotinbas med 18mg nikotin i så får du en 60ml 3mg nikotinstyrka, om du använder den här metoden och t.ex tar 40ml evätska och sedan häller i 2st 10ml 18mg nikotinbaser så får du en 60ml 6mg nikotinstyrka på din evätska. Ta gärna en titt på vårt sortiment på blandningstillbehör om du vill minska chansen för spill och kladd. Under kan du se en bra bild som visar hur du blandar en 60ml 3mg och 60ml 6mg.

Nikotinbaser med olika VG/PG ratio

Det finns olika nikotinbaser med olika VG/PG ratio, och det är väldigt individuellt vilken VG/PG ratio som passar till just dig, men vi rekommenderar en VG/PG ratio på 70%/30% till dig som är ny inom vejping.

shake and vape-nicshot-nic shot-TPD-short fill-shortfill

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.