Chemnovatic - basvätska för att blanda din egen e-vätska

Här hinner du basvätska från Chemnovatic. Vi har ett brett sortiment med basvätska men vår basvätska från Chemnovatic kan erbjuda dig en VG/PG ratio på 70/30 i en 100ml säkert förseglad plastflaska till ett mycket bra pris. Basvätskan från Chemnovatic har en nikotin styrka på 0, 3, 6, 9, 12, 15, 18mg.

Chemnovatics basvätska

Vi har Chemnovatics basvätska i en ratio på VG 70/ PG 30 i en 100ml flaska, söker du ren VG eller PG så kan du kolla i vårt sortiment på basvätska. 

Om företaget Chemnovatic som producerar basvätska

Chemnovatic är ett av dom ledande företagen inom branschen att skapa en högkvalitativ basvätska. Deras team följer noggranna tillverkningsregler och jobbar alltid i en sanitär miljö när dom skapar deras basvätska. Varje batch med färdiga produkter undersöks i laboratorier och får ett kvalitetscertifikat som innehåller namn, tillverkning och utgångsdatum, produktionsnummer, lista med ingredienser med CAS-nummer, ingrediens specifikation och en barnsäker skyddskork. 

Vad mer behöver jag än basvätska?

När du valt din basvätska som passar dig så kommer du att behöva aromer för att blanda din egen e-vätska, vi har ett brett sortiment med spännande smaker. Att blanda sin egen evätska är ungefär som matlagning, det finns ingenting som säger att du inte får blanda det och det, använd din fantasi och upptäck din nya favorit ejuice. Du kan även ta en titt på vårt sortiment med blandningstillbehör om du vill blanda effektivt och utan kladd och spill.
Nicbase VPG 100ml - Chemnovatic
VG 70 / PG 30
VG 50 / PG 50
0mg.
100ml.
59 kr
Köp
Nicbase 99,5% VG 100ml - Chemnovatic
59 kr
Köp