Basvätska för att blanda e-vätska själv

Här finner du basvätska från dom kända varumärkena German Flavours och Chemnovatic. Det finns många möjligheter när du blandar din egen evätska, vi har basvätskor i olika nikotinstyrkor som 0, 3, 6, 9, 12, 15, 18mg.

Börja blanda själv med vår basvätska

Har du tröttnat på dom gamla vanliga smakerna och du vill testa något nytt så har vi ett stort utbud på basvätska till dig som vill börja blanda ejuice själv. Vi har olika basvätskor i olika VG/PG ratio, men vi har även ren VG och ren PG, vi har också VG 50% / PG 50% basvätskor i olika millilitrar som 100ml, 250ml och 500ml. Det är viktigt att du följer rekommendationen för fördelningen av aromer och basvätska som oftast anges för en viss arom så att du ska få den bästa smakupplevelsen.

Vad behövs mer än basvätska?

När du bestämt dig vilken basvätska du vill ha så kommer du att behöva aromer, vi har ett stort urval på aromer med mycket goda spännande smaker, så använd din fantasi och mixa ihop din nya favorit evätska. Ta gärna en titt på vårt sortiment på blandningstillbehör som hjälper dig att blanda mer effektivt.

Vad gör PG (proylene glycol)?

Tar fram smak bättre och ger ett mera riv mot halsen ju högre % man har. Viktigt att tänka på är att ju mer PG man har desto mera rinnig blir ejuicen. PG är är en mycket bra smakbärare så viktigt att hitta rätt balans så man inte har för mycket då det kan skapa ett starkt riv eller ge för mycket smak.

Vad gör VG (vegetabiliskt glycerin)?

Ger en mera söt smak och mycket mindre riv mot halsen. Större ångproduktion jämfört med PG. Ju högre VG % man har desto tjockare blier ejuicen. Viktigt att tänka på är att ju högre VG % man har så kan vissa juicer behöva stå några dagar för dra åt sig när man blandat.

Vilken VG/PG ratio är bäst?

Kombinationen av VG och PG är individuellt, om du aldrig har vejpat förut så kan du testa ett antal evätskor med olika VG/PG ratio så du känner vad som är bäst just för dig. Vanligtvis dom mest popoläraste blandningar är 50/50 eller 70/30 VG/PG

Nikotinstyrka
0mg
Nicbase VPG 100ml - Chemnovatic
VG 70 / PG 30
VG 50 / PG 50
0mg.
100ml.
59 kr
Köp