RTA - Ett tank system med plats för att bygga dina egna coils

Är du sugen på att testa någonting nytt eller om du bara gillar tekniken med att bygga egna coils/förbrännare och hålla på själv så rekommenderar vi starkt RTA! Du hittar ett brett sortiment utav RTA's här på cigge.se i olika färger och storlekar.

Vad innebär RTA?

En RTA är ett tank system med plats för att bygga dina egna coils, så du själv kan bestämma vilken resistans du vill ha. Att bygga på en RTA kan vara knepigt då dom är monterade med flera delar, har du tid att lära dig kommer det ge resultat då dom flesta erfarna RTA användare svär på att smakproduktionen blir mycket bättre i en RTA tank.

Vad står RTA för?

RTA står för Rebuildable Tank Atomizer. Din RTA är ungefär som en RDA fast din tank är i ett slutet system. Man bygger sina coils/förbrännare från grunden och sedan fyller man på tanken med evätska. Kapaciteten på din RTA varierar beroende på från vilken tillverkare du väljer.

RTA vs RDA

RTA och RDA är väldigt lika om man jämnför, skillnaden är att RTA är i ett slutet tank system och du fyller upp vätskebehållaren med evätska medans i en RDA så drippar du ner ejuicen direkt i coilen. RTA kan vara bra om du till exempel inte har tid för att stå att drippa eller inte vill kladda när du är på resande fot. Fördelen med en RDA är att du slipper spola ur och göra rent varje gång du byter evätska, perfekt om du testar en massa olika vätskor.

Pris
Varumärke
Digiflavor Geek Vape
Siren 2 GTA - Digiflavor
Diameter: 22mm
Kapacitet: 2ml
Pyrex glas
339 kr
Köp
Pharaoh Mini RTA - Digiflavor
Material: Stainless Steel (rostfritt stål), Pyrexglas
Single Coil
Clamp Style byg...
399 kr
Köp
Ammit 25 RTA - Geek Vape
Kapacitet: 2.0ml
Storlek: 52 * 25mm
399 kr
Köp