Nicshot / Nikotinbas till E juice

Nicshot har nu blivit allt vanligare bland vapekonsumenter, då dom nya EU-lagarna sätter stopp för återförsäljare att sälja e juice över 10ml innehållande nikotin. Med den nya metoden "Shake n Vape" klarar du dig undan alla lagar och krav, köp en/flera nicshots och häll i innehållet i din e juice och sedan är det bara att puffa på som vanligt.

Vad är ett nicshot?

Ett nicshot även kallat nikotinbas är nikotinet till din e juice. Vill du ha en större mängd e-juice med nikotin måste du köpa till nicshots till din e juice och blanda i dom själv då dom nya TPD lagarna sätter stopp för återförsäljare att sälja ejuice över 10ml innehållande nikotin.

Hur funkar Shake n Vape?

Den nya metoden "Shake n Vape" är väldigt simpel, tillverkarna kan som till exempel skapa sina ejuicer i en 60ml flaska, fylld till 50ml, dessa flaskor kallas för shortfill, varför man gör så är att man ska kunna addera en nicshot, om du häller i en 10ml, 18mg nikotinshot i din ejuice så kommer du att få en 3mg 60ml e juice, vill du ha en 6mg e juice så måste du ta bort 10ml ejuice och addera två stycken nicshots istället för en nic shot eller köpa en 6mg ready ejuice, alltså så är den redan 40ml när du köper evätskan. Vi har skapat en video guide som enkelt förklarar vad den här nya metoden innebär.

Nicshot - VG/PG

Det finns nicshots i olika VG/PG rotationer som 70VG/30PG, 50VG/50PG och sedan max VG. Det är väldigt individuellt vilken VG/PG rotation som passar dig själv, är du osäker kan du alltid testa dig fram vilken som passar dig bäst, men vi rekommenderar först och främst 70 VG / 30 PG till nybörjare.

Visa mer
Visa mindre
Nicshot - 247
Nicshot
VG 70% / PG 30%
VG 50% / PG 50%
Max VG
18mg
10ml


44 kr
Köp
Nicshot - BOOM
Nicshot
VG 70% / PG 30%
10ml

50 kr
Köp

Formel för att blanda nicshot i din 60ml shortfill flaska

50 ml utan nikotin + 10 ml innehållande 18 mg nikotin = 60 ml innehållande 3 mg nikotin
40 ml utan nikotin + 2x 10 ml innehållande 18 mg nikotin = 60 ml innehållande 6 mg nikotin
30 ml utan nikotin + 3x 10 ml innehållande 18 mg nikotin = 60 ml innehållande 12 mg nikotin

Den här formeln visar hur många nicshots du behöver för att få ut rätt nikotinstyrka.

Hur man tillsätter nicshotHär är ett bild exempel som visar hur du blandar i din nicshot för att få nikotin i din e juice. Du skruvar av locket på nicshottet samt din e juice och sedan häller du i innehållet i flaskan, när du har hällt i bestämt antal nicshots, så var nog med att skaka flaskan i 1-2 minuter och sedan låter du din e juice stå 10-30min.

Petter förklarar mer angående TPD reglerna

I denna video får du en djupare förklaring angående dom nya TPD reglerna